zdeneksvarc no odpověď třeba zrovna minulý týden mi dalo samo moje čerpadlo na vodu ze studně ve sklepě tzv. "darling" i když dnes se to spíš dá nazvat moderněji DAB pump
Mám to už tři čtvrtě roku připojené do sítě přes LAN jen to ti experti nebyli schopni zprovoznit, tak mi "doporučili" že to přeci umí i bezdrát wifi...super, až na to, že se to každý den přesně ve dvě hodiny v noci odmlčí... náhoda co 😉
Tak jsem si psal s českým zastoupením IVAR a nic nevědí, holt jsem jediný, kdo si to i nechal zapojit do sítě asi.
Tak jsem napsal na DAB, žádná odpověď. Až mi napadlo pohanit Appku v Google Storu a ejhle odpověď ihned.
Ať jim pošlu, co mi to píše, najednou někdo schopný a ten mi řekl, že zřejmě se jedná o nekompatibilitu čipsetů wifi....hmm a já to chtěl od začátku mít na LAN...jen to nešlo
cca 20min chatu s pracovníkem, vyřešeno, vyresetováno, zapojeno do LAN /velice vtipně se to "musí připojit na SSID" Wired /
Což znamená jazykem výrobce připojení LAN kabelem, ale nastavuje se to takto stupidně ve WIFI..a o té doby vše ok a žádný kiks
Dokud budou výrobci všech možných krabiček na této úrovni a mám jich doma víc, třeba lednička by také mohla vyprávět, tak zlatý výrobek, kam vede kabel 😉 a pak samozřejmě když se jedná o něco například pod zásuvkou v krabičce, utopené v metrové obvodové zdi nebo v 20cm ale železobetonové zdi, tak to taky moc chodit nechce