ef Na fotce je vidět, že jsou stejné. Koupil jsem a pasují. Jen mají jinde svorky a nejdou dotlačit. Posílal jsem odkaz na správný typ.
drwiza počkej, takže ten odkaz na conrad kde jich mají 50 kousků - to jsou ty správné nebo sedící ale s otočenou svorkovnicí ? pokud by si měl ještě zájem tak se o ně můžeme podělit, já bych jich vzal klidně polovinu.
drwiza ef na nabízenou společnou objednávku nereagoval. Pokud by tedy někdo chtěl pár konektorů, tak jsem si objednal těch 50 kusů z Conradu. Ještě sehnat protikus (ten co je RBčku) a budu spokojenej 😉
selic Jste si jistí, že je ten konektor stejný jako u mUPS? Mám mUPS a nemám RB5009. Ten protikus by byl potřeba se svorkovnicí na kabel nebo stačí piny k zapájení na kabel?
psichac ef ano su rovnake, overene fyzickym zastrcenim 🙂 Konektor fotky posielal drwiza , niekde tu boli aj merania.
drwiza klidně i piny na napájení na kabel - to je asi ještě lepší řešení. každopádně já bych potřeboval sehnat i samice k napájení na plošňák.
ef drwiza Jediné co jsem našel. https://www.tme.eu/cz/details/mc1.5_2-gf-5.08/rozpojitelne-svorkovnice/phoenix-contact/mc-1-5-2-gf-5-08-1847466/
ef ef Tak je mám doma. Doopravdy sedí jak jsem předpokládal. Na fotkách je originál vlevo, koupený v právo. V 5009 je koupený. Sedí perfektně. Kdo tedy budete chtít, rád se podělím. Stačí mi jich 10ks.
ef Mám poslední várku venkovních 5009 a je k nim přiložen ten špatný konektor, který tam nedrží. Nákup v únoru. Nemáte někdo obdobnou zkušenost?
ef Tak mám potvrzené od dodavatele, že jsou várky s RB5009, které mají nevhodný konektor. Bude řešit s MikroTikem.