kabukabu Ahoj, moc diky za nabidky, uz mam zarizeno od tri lidi cca 450ks :-) to by melo na chvili stacit.
jcltm gemb Nevěřil jsem, zkusil jsem, do měsíce ten zdroj fakt odešel 😉 Kdo ví kdo jim ty zdroje vyrábí...
gemb jcltm neviem ale mne je tato skutocnost znama uz skoro 10 rokov. Jedine co vydrzi je ubnt poe kocka nic ine. Preto ten 0,38 hnoj nema opodstatnenie.
Puski Já mám zase tu zkušenost že nám fungují. Jak 0.3 tak 0.8 varianty i v docela extrémních podminkach. Nepočítám velký bouřky když to vystřelí půlku ulice. Na druhou stranu ty ubnt kostky jsou snad nesmrtelný. Jestli jsem viděl nějakou mrtvou tak snad ještě úplně tu starou se zeleným kulatým svetylkem. A to už si to chudák zasloužila.
darklogic Puski Zrovna včera jsem jeden mrtvý UBNT PoE měnil - bílý, gigabitový, ten menší. Ale je to fakt vyjímka. Akorát i anténu to vyresetovalo.
darklogic Je to na půdě pod starou střechou, takže tuto možnost vyloučit nelze. Bohužel to vypadá, že ten původní zdroj jsem tam zapoměl, takže si ho už neprohlídnu důkladněji, jestli tam jsou nějaké stopy vody.