Zdravím, než se rozhodnu stresovat se s technickou podporou, zkusím se zeptat zde...
Mám ve zkušebním provozu ISPADMIN v lokální instalaci, mám vytvořené 4 skutečně existující popy zapojené do hvězdy z 1, kde na začátku sítě se na prvním popu nachází ISPADMIN, mám nastavené propoje mezi POPy
NETMONITOR mi dělá to, že když dojde k jakémukoliv výpadku tak oznamuje výpadek všech připojených zařízení jednotlivě, čili mi přijde asi tisíc emailů a smsek a to stejné když se to znovu rozběhne, nevím jak mám docílit toho aby se to jako v IPASADMINOVI v4 chovalo tak, že to oznámí jen první prvek v cestě který je DOWN a zbytek pouze svítí v systému ale maily nechodí, opravdu nepotřebuju když vypadne uplink na bod aby mi to hlásilo router i ap z bodu samostatně. Šipka v zobrazení zařízení na POPu ukazuje směrem k ispadminovi, na wiki admina k tomu prakticky nejsou žádné informace. Děje se to někomu z vás taky? Díky moc
EDIT1: Další věc kterou postřehávám, je to, že propoje mezi zařízeními offline stále indikují stav ONLINE - proč? propoj nemá IP a zařízení mezi kterými jsou OFF)