Zkusil bych ty nejmenší, ale když vidím že prodejce neni ani plátce DPH, tak to příliš důvěry nebudi.

orel005
    Zajímavá poznámka. Pokud jde o důvěru, čím budu pro Vás důvěrnější, když budu plátcem DPH?
    (Výhody a nevýhody, ty ekonomické, být plátcem DPH samozřejmě znám 🙂)

foxmen01 no asi tim, jak velká je firma, ktera by mi měla prodat třeba 10 kusu OLT a řešit případné reklamace ?
      Jak velké zásoby a to včetně finanční rezervy má, pokud nedosáhla obratu 1M / rok.
      Odhaduji to, že jste koupil od každého pár jednotek kusů a pokud se to rozjede, tak se to rozjede a bude to úspěch.
      Ale pokud se to nerozjede, tak bye bye a spotřebitel ostrouhal.

Nemyslím to nijak špatně, opravdu bych si chtěl nakoupit, protože aktuálně nejsou nikde dostupne 1/2 portove Gponky, které jsou pro některé projekty ideální.
      Na druhou stranu Uplink od cdr za totožné peníze nabízí 2 Gpon porty, skladem budou do měsíce.

orel005
        To samozřejmě máte pravdu, to samé se může stát i s velkou firmou 🙂 (jinak povinnost pro DPH je obrat 2M/rok)
        Neberu to nějak osobně, samozřejmě můžete a asi i máte své zkušenosti.

Na CDR 2 Gpon portové nevidím, můžete mě nasměrovat?
        (Uplink od cdr je rebrand firmy V-sol, ale to jistě víte)

foxmen01
          Myslíte že je podobná pravděpodobnost, že dříve pro nedostatek kseftu padne někdo kdo není plátcem DPH, tedy ma minimální obrat vs firma jako cdr, i4wifi atp... ?
          Jinak ano od letoska to jsou 2M, pro me nedůležita změna, aproto jsem to ani nevěděl.
          Uplink je samozřejmě vlastní značka pro CDR, tak jako si rebranduji jiní. Prekoukl jsem se, je to stejný model jako máte v nabídce vy.
          Nechci Vás nijak trolit, opravdu bych si to i koupil, ale riziko je neúměrne k ceně. Kdyby zboží od Vás bylo výrazně levnější než od velkých prodejců, tak by to smysl za to riziko dávalo. Ale pokud je cena stejná, pak to nedává smysl ( pro mě ).

Pokud vykouzlite výrazně lepší nabídku, klidne bych si 10 kusů na zkoušku vzal, ještě jsem je nenasazoval, protože čekám na naskladnění.

orel005 pro mě je Váš názor a pohled na věc zajímavý. Platce DPH může být i dobrovolný a tedy je i cenově pro Vás zajímavý a důvěryhodnejší.
            Musím se tedy nad tím lépe zamyslet, přece jen je to zboží pro úzké odvětví a 99% zákazníků bude pocházet z tohoto fóra 😉

• gemb replied to this.

foxmen01 skoda, ze ste s tym prisli teraz. Bereme z CDR avsak casto je nedostupny tovar, takze ak nastane situacia kludne zobereme HW od vas. Do porfolia uz naozaj chyba iba 2 port GPON OLT. 1 port OLT mame ale este neni dost odladeny FW.

a na dovoz z ciny uz clovek nemusi byt platce?

Zdravim, je to OLT kompatibilne aj s inymi ONU? Dasan,Ubnt?

• gemb replied to this.

lubomaslo Ja mam overenu kompatibilitu s Huawei ofic, Huawe grey, Halny, ZTE, UBNT, TPlink...dasan urcite pojde tiez.

gemb
                    Mam nasadene starsie OLT Dasan V5804 a jeden UBNT. Na mensie siete 1 GPON port staci.
                    Minimalne mat to ako zalozny OLT by som ho skusil.

• gemb replied to this.

lubomaslo Za mna je tento Uplink resp V-SOL top. Je to stale najlacnejsie OLT, kompatibilne so vsetkym, GPON SFP zobere hociake...toto 1 PORT potrebuje len odladit troska FW, mame nasadeny kus, funguje len niektore veci su nedoriesene. Najdlhsie mame s uptime cez 1000 dni takze funguje.

o 6 dní později

Provedena úprava cen (směrem dolů 😉)
                      Dále nabízím možnost měsíčního zkušebního období. Pokud zařízení nesplní Vaše očekávání, můžete je bezplatně vrátit.

o 3 měsíce později
                        o měsíc později

Ahoj,

předvánoční nabídka na EPON OLT:

Klíčové vlastnosti:

• 4 x 1 Gbits Uplink port

• 4 x SFP slot pro EPON

• spotřeba 15W

Potřebujete 10 Gbits Uplink? Potom je pro Vás 4 portový EPON OLT - 8.190Kč

Připravte se na letní montážní a připojovací sezónu 😁

Zalistován nový produkt pro sítě s požadavkem na vysoké rychlosti.

Jedná se o 2 portový XG/XGS-PON za velmi zajímavou cenu 18.900Kč
                        XGSPON SFP - 4.800Kč
                        V případě zájmu o tento produkt mě neváhejte kontaktovat 😉

o měsíc později

foxmen01

Dále nabízím možnost měsíčního zkušebního období. Pokud zařízení nesplní Vaše očekávání, můžete je bezplatně vrátit.

Stále platí?

📡 Telekomunikace.cz