profik hapi Zdravím, jak to s Vámi vypadá? Psal jsem jediný a to přesně v 18 hod 18.9. SEM, sem jak jste psal. to že Vám píše někdo PMka to nemá s touto dražbou nic společného. Dejte mi prosím obratem vědět. Zdeněk
profik Dobrý den, 18.9. jsem vydražil Vámi nabízené jednotky 1S10. Doposud jste nereagoval. Kde je problém nevím. Počkám na Vaši odpověď do zítra a pak budu kontaktovat správce fóra. Zdeněk
profik Ahoj, bacha na ´´hapiho´´ - před měsícem jsem vydražil spoj a neozval se mi. U člověka, který má tolik příspěvků a funguje na fóru dlouho dobu, mě to dosti překvapuje. Snad je zdráv a třeba se ještě ozve. Zdeněk
profik Ahoj, i přes moje komtáře zde se mi pan Hapi neozval. Začínám o něho mít opravdu obavy. Nevíte někdo něco o něm? Nemáte někdo na něj tel spojení? Potřeboval bych ten spoj s ním vyřešit. Zdeněk
selic profik Hlaváčku zapište si: Zásada číslo 22. S lidmi jako Střihavka, Habich, Loza a Žižka se neobchoduje. Nikdy a s ničím. Nestojí to za to.
standula takova starost ... :-)... treba na tebe jen se*e hapi před 2 hodinami ............ https://telekomunikace.cz/u/hapi
crazyape Nojo, nabídky sem a ted mi ten spoj za osmičku pošli 😃 . Nicmene nevsiml jsem si, ze by tu byla nejaka aukce... Proste mi jen dejte nabidky a ja se rozhodnu zda to prodam... Popravde se ani nedivim ze neodepisuje 😃
besito crazyape To jo, ale ono by se mu nic nestalo, kdyby napsal že z důvodu nízké ceny si spoj ponechá...