jcltm To je ale ja tiez poznam takuto firmu. Aj sajty sa stavali takto...rychlo to tam dat a potom mi na to nikto nemoze sahat lebo ved telco zariadenie...ale aj na tohto pomaly prislo...prednedavnom vedla konkurencie na tom istom objekte postavili len tak...a za par dni to aj zmizlo...uz nestacilo od nich spravit bububu, pretoze druha strana sa nezlakla. O tom je aj je tento pripad...robit bububu, lebo ved mam pravo atd...ano teoreticky pravo ma, prakticky nema. U nas sa to takto neda, pokial na prvotnu stavbu nebolo stavebne povolenie alebo ohlaska, tak uz len na zaklade toho sa neda zapisat vecne bremeno, dalej hygiena, dalej znalec ktory urci cenu za vecne bremeno atd...proste sa to da aplikovat vo vynimocnej situacii a vynimocnom mieste, co rodinny dom v intravilane teda nieje. Takze, preto sa nebojim povedat, ze treba odpojit elektriku a pockat. Viem, ze niektore veci v zakonoch mate v CZ odlisne ale na 99% by to takto fungovalo. Ja by som sa nenechal od taketo parazita vydierat a hlavne po medializacii inych pripadov, tj je viac ludi ktori sa mozu spojit voci jednemu problemu. Ani mobilkari toto nerobia...vzdy radsej hladaju nove miesto pri takom obycajnom sajte a VB riesia fakt v pripade, ze je to zlozite a nadvezuje na to dalsia infrastruktura...takze vysledok aj pre WISP je naozaj ostuda...toto je len o tom, ze on hra na cas, vie, ze uradom to trva a natiahne sa to na roky, za tie roky ak tam ma klientov, moze este zadarmo ryzovat...to je cele.