"Nejde nám internet! Jde Vám proud? Ne, ale já mám notebook."
Hlášky zákazníků
Prohozený kabel v PoE nebo router s LAN kabelem zapojený a la "kabelka".
"No takhle to zapojil Váš technik! Takhle je to tu od začátku! Já na to nešahal....."
Patek 18h ... "Uz mi to 14 dni blbne a nutne to ted potrebuju zprovoznit!"
Patek 18h ... "Od pondeli mi nefunguje internet a nutne ted potrebuju zaplatit faktury!"
Paní: Byl tu technik od OuTů, a naměřil tu jen 2 mega, prý je to na 4 televize od nich málo. Tak mám oslovit někoho lokálního, aby mám ty O2TV všechny šly....
"Omlouvám se, že se ozývám v neděli, ale..." a následuje nějaký strašně důležitý důvod, proč to řešení problému na domácí přípojce nemůže vydržet do pondělí.
Njde mi internet, píše mi to na monitoru No signal
Pred rokmi.... pani u nás na predajni...:
Dobrý deň prosím Vás tu sa dá objednať ten internet cez tú mikrovlnnú rúru.?
V paneláku lezu na socíkovským svařovaným žebříku do výtahový šachty, žebřík v nelícujících úchytech rachotí a já si v duchu říkám "určitě vyleze nějaká bába a bude pindat..."
Když lezu dolů otevřou se dveře do bytu pode mnou a vykoukne důchodkyně "co prý tam dělám ?"
Zahlaholím: "paní, já dělám ty internety!"
Bába: "zasranej internet !" ....a práskne dveřmi.
Tahame adss kabel po stlpoch, pani pozera...co robime. Tahame opticky kabel...aahaa a to ako tahate? (5m pred nou auto s vozikom a odvijacom) no po stlpoch...aha ja som myslela, ze to tahate do zeme
Robim opticku pripojku. Prosim vas a tuto to mozeme napojit na tento kabel ? (kabel od pevnej linky) Aby sme nemuseli dalej vrtat...
A hlaska kolegu ktora ma rozsekala.
Tahame kabel po stlpoch a dochodca sa pyta. Co to tahate ? Opticky kabel...zjavne nepocul a a tak 5 krat sa opytal znova, co to tahame? Kolega zakrical, ujo vodu tahame. AHA DAKUJEM DOVI
- Upraveno
pintero Přesně, je to o strach. V paneláku stačí něčím trochu zarachotit a je téměř jistota, že se do minuty otevřou některé dveře a někdo se ptá, co tam děláme. Někteří stydlivější zvědavci jen otevřou, přerovnají boty a zase zavřou.
Není od zákazníka, alee to nevadí
"Bratrovi ten internet funguje, on má tu WiFi po kabelu"
Ale tak aj niektori vasi zastupcovia z infolinky vedia slusne zarvat . Net mame tak, ze optika nam ide az do bytu. A slecna na infolinke pri objednavani sa ma pyta, ci to bude samoinstalacia, alebo to ma cele urobit technik - pochopitelne za poplatok. Hovorim, zvladnem to sam. A jej reakcia, ze ok ale silne mi to neodporuca, pretoze ak sa do tej optiky pozriem, tak laser mi moze vypalit oci
.
mirmo80 Joo tak mi telefonistka od Kyslíka tvrdila, že 50/5 Mbps na "5G" budu mít jako bych měl optiku
kmotrik
Tiez som (zial) zazil nieco podobne (aj v podobnom case), ked sme s kolegom v noci prerabali jeden bod. Dostal totiz super napad, ze povodnu 75Ah baterku znesie zo strojovne v mikine...
Baterku a bundu sral pes, odtlacok v podlahe si mozno nik nevsimol, ale postupne sa v jednom byte vystriedali vsetky 3 generacie. A ten picung... To bolo nieco neskutocne
Pred nejakym casom som volal s trochu podgurazenym klientom, ked som sa po 5 minutach konecne dozvedel aspon nejake podstatne info, chcel som ho nejako slusne "poslat" tak som sa spytal, ci mu mozem este s niecim pomoct.
"No mozete, chcel by som proseco".
"Tak s tym vam neviem pomoct, dakujem dopocutia"
Jedna důchodkyně: Dobrý den, chtěla bych tu reklamovat ten internet, chodí mi hrozně pomalu!
Paní, máte ho od nás?
Ne, mám ten O2, ale chci to u vás reklamovat, taky tu děláte internet.
Tak s tím Vám bohužel nepomohu, není to naše služba.
Ale vy tu děláte taky internet, tak mi to reklamujte!
Chvíli to trvalo, ale pak to asi i pochopila, že musí jinam...
Nešlo by to bez papíru?
Nefunguje mi WIFI? No a jde u vás elektřina? Dneska je u vás plánovaný výpadek. Aha no nejde, jo aha.
Můžete mi poradit na počítači mi vyskakuje stránka policie ČR......
pri vypadku ci odstavke elektriky okamzite volaju indiansky spoluobcania ktori maju nejaku nezaplatenu fakturu: Pani, nejde nam internet, neodpojte nas, donesieme vam peniaze hned teraz domov, dobre?
Dobrý den,
Já jsem teď v nemocnici a nejede mi tady internet