zdeneksvarc nechtej Dotyčný @VrbCZ má poměrně solidní digitální otisk. Telefon, email, působiště. Pro PČR to nebude problém. Přesto doufám, že to nebude nutné.
viktornovotny zdeneksvarc otisk 🤣 nevim no, PCR uz moc neverim, jen vyslech, zapis .. odlozeni .. i kdyby se jim otiskl drzkou na okno sluzebny 🙁
midnight_man ved v inom topicu dnes odpisal na prispevok 🙂 podla mna nemaju čas...maju stres a vela toho. Ale je to neseriozne...
miract Když to sečteme, co se mu poslalo, tak už je to na trestný čin. Kdyby někdo potřeboval, tak mobil mi poslal, ale jestli funguje nevím.
jcltm miract Máš telefon => volej. Já volal ve výše zmiňovaném případě co týden, když to nezabralo, otravoval jsem denně z různých čísel. A světe div se, cca do týdne jsem měl věci na stole.
miract No já mám to štěstí, že jsem ho asi prokoukl a nic od něj nekoupil. Tak že nabízím to číslo dál, pokud by ho snad někdo neměl. Ale tím že trval na platbě předem, pokud ten účet není na bílého koně, tak to z něj snad dostanete...
jcltm honzam Adresa divná (nemovitost tělovýchovné jednoty), eshop bez jména, IČO, obchodních podmínek... Tohle smrdí.
lkcz "Poslední volné termíny na úklidy 🙂) Rezervujte si i VY termín 735899xx0" Tak to vypada na seriozniho prodejce. Doveze Litebeam, hodi vam folii na svetlomety a jeste uklidi 😄 Kde je ICO? 🤔
viktornovotny IC : 09179968 - Kaprova 42/14, Staré Město, 11000 Praha 1 - Povrchová úprava a zušlechťování kovů; obrábění Tak tezko rict, co pan Vrabec opravdu dela, nicmene pujdeme se teda spojit na nejake to reseni s PCR ?
viktornovotny tomasik zatim nic, jen poslal link na zasilkovnu, kde ale jeste odesilatel (on) balik ani nedodal