Musím říct, že frunk je úplně super - kromě různých věcí "kdyby náhodou" typu kabely apod. se tam hlavně vejdou "pohotovostní" tašky s věcma na 1 - 2 přespání v hotelu během cestování na dovolené a člověk se nemusí prohrabávat všema věcma v zadním kufru. Díky frunku a taky velikosti zadního kufru vč. spodní vany jsem tento rok nemusel brát rakev na střechu jak u předchozího auta, a dostal jsem do auta vše jako vždycky vč. paddleboardu apod.
Btw. během dovolené v Rakousku a Chorvatsku měla TMY spotřebu 17,2 kWh a najeto 1636 km. Bohužel počítáno až od Vídně, protože jsem zapomněl resetnout počítadlo na začátku. Ta spotřeba je včetně výjezdů do několika alpských středisek s plně naloženým autem. Nabíjení pouze na superchargerech, nebylo potřeba řešit jiné nabíječky. Tím pádem jízda úplně zadarmo (kromě mýtného) díky dočasnému bezplatnému nabíjení na superchargerech, které Tesla rozdávala na konci kvartálu k novým autům.
Jedinou výtku bych měl na malý rejd u TMY. Manipulace s autem v malých prostorech je znatelně horší, než na co jsem byl zvyklý. Překvapuje mě, že se tato nevýhoda u TMY nikde moc nezmiňuje.