- Upraveno
To asi záleží na tom jak moc vybavené auto máš. Když dokáže samo ject, zastaví. Tohle prostě zastaví. Jako ty BMW v USA.
Ale to není to podstatné. Podstatné je že to nekontroluje jestli se klíč hýbe. Kontroluje se jenom dosah.
To asi záleží na tom jak moc vybavené auto máš. Když dokáže samo ject, zastaví. Tohle prostě zastaví. Jako ty BMW v USA.
Ale to není to podstatné. Podstatné je že to nekontroluje jestli se klíč hýbe. Kontroluje se jenom dosah.
Mozem potvrdit, ze auto pokracuje v jazde aj ked kluc opusti palubu.
Dnes rano sme to neplanovane otestovali . Vystupil som z auta, kluce u mna v taske a manzelka pokracovala nez problemov dalej. Zistila to az v momente, ked chcela zamknut. Samozrejme uz nenastartovala. Skor ale nechapem, ze auto nezacalo "kricat" ze nema kluc. Hocikedy inokedy to tak je. Ale mozno je momentalne velmi velka zima
.
Zdravím. Děkuji za potvrzení. To už je ale téměř zbytečné. To, že auto pokračuje v jízdě i bez přítomnosti klíčenky je jasné. Je to i důrazné doporučení výrobcům systémů KESSY keyless. Má to své důvody a drtivá většina výrobců to respektuje. Dotaz vlákna ale zněl poněkud jinak, takže stále budu vděčný za jakékoliv informace v tomto směru. I když jsem již ve výzkumu hodně pokročil, kýženého cíle jsem zatím nedosáhl. mpcz, 10jan2024
Tak nakonec po velkém boji, kdy jsem začal s měřáky za statisíce, prošel desítky slepých uliček to skončilo u SW a HW za celkem 9 USD. Klíčenka nalezena po pár minutách hledání s hotovým zařízením. Teď už vím, že zabezpečení aut opravdu není úplně stoprocentní a tak jsem udělal i opatření, aby tam ta díra nebyla. Takže práce nebyla zbytečná, skoro 10k za klíčenku a práci autorizovaného servisu jsem ušetřil. A v hlavě zůstane (alespoň doufám) zase něco nového, co neví každý. Všem děkuji za snahu pomoci. mpcz, 20jan2024
Zdravím. Dal bych foto, ale systém vkládání obrázků přesahuje moje IQ a také ochotu dělat něco tak složitě, když to šlo a jinde jde jednoduchým postupem. Přimlouval bych se za změnu. Ve staré verzi šlo všechno jaksi lidštěji. mpcz, 20jan2024
Ako ste ju nakoniec našli?
mpcz Teď by bylo dobré se zase nazpátek dozvědět to řešení. Od toho fóra bývají
to Midnight_man a Mirmo80:
V téhle krabici ve skladu jsem byl od té doby několikrát. Ale vždycky v sáčku s položkou 2000+ a 3000+. Klíčenku někdo shrnul ze stolu do pytle 0-1000 (možná i já sám) a bylo jí tam dobře. Byla uvnitř, zvenčí vidět původně nebyla.
to Jcltm: dík za radu, jasné. Četl jsem návod "jak vložit obrázek" a buď to tam není nebo jsem to přehlédl. Kdysi dávno jsem zkoušel přetáhnout obrázek klasickou Win cestou a úspěch se nedostavil. Možná to bylo rukama.
dacesilian
Zdravím. Nevím jak to myslíš. Pokud narážíš na to, že za rady od kolegů by člověk měl být vděčný a nějak to měl vrátit, to máš plnou pravdu. Ale pokud téma sleduješ, žádnou takovou radu v tomto případě nenajdeš. Ale to je podružná věc.
Nebo máš na mysli to, že zde na veřejném fóru mám popsat pokud možno podrobně, jak odjet s bavorákem za 2 Mega za 2 minuty? A nedomýšlet právní důsledky takového postupu? mpcz, 20jan2024
Takže ste ju zobudili nakoniec? Myslel som ze ona sa bez správneho signalu z auta nezobudí....
Ono mozna stacilo vybuzeni a hlidani prskani v repru (neco jako mobil u nejakeho zdroje).
to: midnight_man
Ano, přesně podle plánu. Samozřejmě, bez správných kódů se neprobudí. mpcz, 20jan2024
p.s. Z toho přímo plyne, že tento model "naštěstí" nemá 3-osý gyroskop pohybu. I když si nejsem 100procentně jistý, jestli jsem tou krabicí nepohl při hledání. To ještě otestuji.
mpcz Pointa mojej otázky bola či stačil tej klučenke "nejaky" signal v jej freq a zobudila sa.... alebo ste preniesli signál z okolia auta ku klučenke?
midnight_man
Z logiky věci jasně plyne, že to nestačí. To by se klíčenka ozývala kdykoliv by projelo kolem jiné keyless auto.
Veškerá komunikace je kódována a šifrována, aby se klíčenka aktivovala pouze u toho "svého" auta. mpcz, 20jan2024
mpcz v tom pripade mi chcete povedat ze ste rozobrali sifrovanie ? to sa mi nechce verit
midnight_man
Víra už nyní není důležitá. Udělal jsem vše pro to, aby cíle bylo dosaženo. A podařilo se. Klíčenka nalezena. mpcz, 20jan2024
📡 Telekomunikace.cz