hafieror Už je to hodně let, co ČRA prezentovali, že umožní komukoliv umístit antény na jejich stožáry. Myslím ty stožáry, co jsou zcela nevyužité (asi bývalé převaděče TV). Máte někdo zkušenost s touto službou?
kozlicek Jo prezentuji,ALE musis mit od nich internet za nemale "kacky".Dale pronajem 1U mista umisteni v racku + energie 500kc/mesic a pronajem mista na stozaru 1500kc/antena/mesic v 5ce!!!! :-) Chtel jsem bez konketivity a to nelze... (Jinak me nabídly 100mbit/s za 5000bez dph...) Takze asi tak.... na nic.
cmgn 3 antény, bez konektivity, 1U a energie bratru za 75 tis. ročně…. Asi tak na malém TVP v horní dolní.
wwire cmgn Tak to zlevnili 🙂 Dřív to byla mantra 5k za anténu/měsíc do 35 cm. Ale stejně to je raketa.
cmgn basty bylo jim to jedno. Chtěl jsem 1x 30cm přívod a 2x Ubnt Wave sektor. Nakonec vyřešeno jinak.
svestka mají neuvěřitelně vysoké ceny, i na dnešní dobu, a měli je i před inflačním skokem. Poslal jsem je tehdy slušně někam, a už se ani neptáme.
cmgn Možná tady měli bobky z toho, že elektrická přípojka jde přes pozemek obce a nemají na ni břemeno :-) Ale nakonec realizováno jinak
kadlcikales Zkuste poptat u Vantagetowers (Vodafone) , mohli by jste se dostat na zajímavé ceny oproti čra
redmax Mě také ČRA poslali někam. Umístění antén na jejich stožár mi podmínili odběrem konektivity od nich, jinak ne. Zvláštní praktiky.