7.13.4
L11UG-5HaxD realné zkušenosti
Az bude chvíle postavíme to nekde ve meste na test a dam vedet.
-39...neni to saturovane? btw na 2km 5ka...daj 60tku a je po probleme.
-39 saturované? co třeba -15, nevoní? jede v pohodě.
jo ještě test v kancelaři s gentleboxama vedle sebe signal -17 a jelo to 450Mbit :-)
zkoušel jsem to nastole v extremkach od jirouše a taky to jelo napohodu. Nejelo to jen venku tam kde acčko jede.
Chtěl jsem to vyzkoušet a nečekal jsem takovy fail.
čau, máme nějaké další testy?
nasazeno jinde s jinyma parabolama na 4km signal -45 opět stejny problem testovano s 7.13.5 a 7.14rc2
na chvili se to slinkuje velkym rate a vždy spatne na 7Mbit tx i rx a sotva tim probleze ping.
tak problem vyřešen, opět mikro shit nezklamal vyda něco co nefunguje a nema sw podporu.
What's new in 7.14.2 (2024-Mar-27 09:48):
*) wifi-qcom - added configuration.distance setting to enable operation over multi-kilometer distances (CLI only);
ano na 4km frekvnece 5800 40Mhz stabilně 300Mbit jednim směrem. latence i při zatiženi 200Mbit 0.5-3ms
takže za mě super
- Upraveno
to má jenom 802.11 s qcom balíčkem?
ano
- Upraveno
Jak vypinate DFS kraviny na tomto novém boardu ? Když to dám dfs vypnout v rámci toho qcom balíčku, tak to hlásí chybu, že nejsou podporované frekvence. I výkon a frekvence to má omezený v rámci země, kterou zvolíte a zatím jsem nevykoukal, jak se zbavit tohoto omezení
- Upraveno
už jsem to psal jinde, je to v reálném nasazení nepoužitelné. Navíc aby si mohl ject tak krásné rychlosti na 1024QAM tak musíš mít fakt dobré podmínky.
To samé u zařízení na stůl. Prakticky nastavuješ USA a ten omezuješ kanály aby to neskákalo na americké horní protože tam ti zase nejedou "EU telefony".
- Upraveno
Zdravim.
Zkousim na stole L23UGSR (nevsiml jsem si ze je L11UG) a kdyz nastavim wifi, tak download je v poradku cca 600Mb na mobilu, ale upload je jen 5Mb. Zkouseno na vice mobilech a firmware je 7.16.1. Balicek wifi-qcom.
Nesetkal se s tim nekdo ?
Dale jsem to zkousel dat do twistportu a distacni sloupky tam jsou asi o 1 mm vetsi nez diry v chladici toho RB.
Resil jste to nekdo.?
Napada me bud zbrousit ty slouky, coz je pracne, nebo zvetsit diry v tom chladici. To by bylo hned, ale ztrata zaruky.
- Upraveno
neverhappy Podobné chování pozoruji na některých ax2 co jsem měl , reklamoval jsem je a neoficiálně mi řekli že je to výrobní vada s největší pravděpodobností špatně připájený cpu čip na pcb
To by bylo mozny. Nemohl jsem se do toho dostat s heslem, ktery byl na stitku. Musel jsem pouzit netinstall, takze me mozna poslali nejakou vratku. kterou nekdo prehesloval