Dobrý den, ze skladu pomalu likvidují co se dá, myslím že už to nikde nevyužiju.. Jsou to demontáže ponechané pro strýčka příhodu. Za poštovné a balné cca 100/ks.
Aktualizace 3.3.2024
Bazar: Staré 5G a 2,4G antény a routery bez duální polarizace
Muzeum ? Kontejner ?
Já myslím, že Rosťa vyvlastňovač by s tím mohl udělat ještě spousty parády.
Jsou jsou zač ty 1polarizační routery? Občas uděláme někomu radost, když mu věnujeme starého funkčního Tplinka 741ku...
kolombo
Dřív jsem to taky dělal a teď si za to nadávám. Nekompromisně likviduji i TP-LINK 841 když je příležitost. Zbytečně teď jezdím na servis řešit buď polomrtvé kusy (které už by jinak nasazené nebyly) a nebo malou rychlost wifi. A ještě k tomu občas slyším když ho chci pak vyměnit, že "tento jsme sem přece dávali nedávno". Že jsem jim ho dal jako vyřazený zadarmo už si nikdo nevzpomene :-(
arrabbella Ze se vam tim chce kazit si reklamu ... Ja nejvic davam ac2 Stare vzdy leti ...
U některých pomohl upgrade na DD-WRT a jely vesele dál, ale je fakt že to nám na ty co se ozvou v sobotu v osm že jim už třetí den nejde internet a čekají zázraky.
My taky vše co nemá dual band WiFi nekompromisně likvidujeme … jen si tím člověk zkurvi pripojku (často dotovanou).
Myslel jsem, že ty AP (wifi domácí routery) budou jednopolarizační, ale N-kové...
G-čkové věci jsou už opravdu elekroodpad...
gemb Tak Unifi 7 už dostupné je dávno.
https://store.ui.com/us/en/pro/category/all-wifi/products/u7-pro
Je otázka jestli to dává vedle U6-Pro do budoucna smysl, protože U6-Pro má zas 4×4 MU-MIMO, tohle jen 2×2. Ale zas i na 6 Ghz, no...
jcltm ono uz U6 LR nedava zmysel, to je tiez len 2x2 a pritom je drahsie nez U6 PRO...kazdopadne k teme. Klientovi pouzity router aj keby zadarmo to nema zmysel, nic zadarmo klientovi nema zmysel...ludia na to po chvili zabudnu a konkurencia ktora to spravi spoplatnene je len vysmiata. + je to magnet na socky.