crazyape basty mam 2200m a od letošního jara to nespadlo …. Pripoj do lokality Erik HP (jiny směr ale, v podstatě zádama) 4,1km byl 2x na cca 4-5min dole
basty crazyape hm tak to je fajn... na tuto vzdalenost spadne i wave LR pokud vim... A teda realna propustnost? Tusim, ze by to melo byt kolem tech 2 - 2,4Gbps. Jak je na tom treba pps? Nema to nejake limitace jako wave? Diky
crazyape basty můžu otestovat po svátkách co to snese. Nicméně snese to víc jak MK. Přestavovali jsme na tachyon ted nedávno dva ptp z mikrotiku pac už to nedávaly … jediný test co si pamatuju je že mezi 5009 a 4011 to dalo 800/800 na 1tcp Connect. Generováno z 5009.
honzam WaveLR na 4,1 km skoro vůbec nepadá. Sněžení i běžný déšt to dává. Pokud je letní bouřka totální průtrž tak to samozřejmě přepne do 5Ghz
tom_sek crazyape Kolik je takový limit při běžném provozu? Myšleno v Mbit a v počtu běžných přípojek. Jsem na tom lhg kdysi zkoušel 300mbit běžného provozu a přišlo mě že se mu podlamují obě kolena.
basty Jakym zpusobem resite nasazeni na mensich bodech kde je 24V zalohovanych? Rekneme klasickou deltou 24V. Dle datasheetu to ma 38-57V. Diky
basty Jasne DC/DC Diky... je pripadne nejaka "jednodusi/levnejsi" alternativa? Když např je to jenom pro jedno zarizeni? Nejake treba overene poe in24 out48? Diky
darklogic basty https://www.discomp.cz/maxlink-din30-poe-injektor-12-48vdc-802-3af-at-55v-550ma-30w-1gbit_d92822.html
losexitos darklogic Tohle mám ozkoušení s jiným zařízením a dobrý, ale u sektorů nepíšou aktivní PoE, u TNA-303x jo, takže by to bylo řešení. Ale jakmile jsou někdo 2, tak už je lepší DC/DC.
basty losexitos Fakt ze ne.... ty voe, to je zase takova zbytecna nedokonalost... resp. 303 umi aktiv a do 2 portu dava pasiv.... ok. Ale proc tohle neumi aktiv.... Jasny, podle standardu kdyz to umi aktiv, tak by to melo umet i pasiv... ale...🙂
jcltm basty Jasny, podle standardu kdyz to umi aktiv, tak by to melo umet i pasiv... ale...🙂 Tohle není mělo umět, ono to totiž umí passive vždycky když to má podporu 802.3af/at/bt 😉
jcltm basty Ne, to je opačný případ, to nejde. Já psal o zařízení schopné přijmout aktivní PoE že vždy umí přijmout i pasivní.