nastaveno propouštění MAC klientů a jestli se na to AP dá dopingnout, myslím si že to v tomto případě ne.
?? a proc bys na to nemel dopingout??? pinguje cilene ip adresy, ne mac (krom mikrotiku) ... jasen ze jsou vydet vsechny ip. stejne jako kdyz davas klonovat mac adresu
De spíš co v případě propouštění MAC adres dělá ten most br0 co je uvnitř zařízení, třeba takový DWL700AP co sem měl v klientském mókdysi dávno byl dopingnutelný ze vzduchu "jak se mu chtělo" a nemusíme chodit zase tak moc daleko zpátky, třeba takový WLA5000 co sem si koupil před měsícem s původním firmware není dopingnutelný ze vzduchu, pomohlo až nahrátí novějšího fw
No, mas pravdu pokud vypnes MAC Address Translation (v APLite), tak se na Ovis nepingnes ze vzduchu. Upozornoval jsem na to primo i na APPro.cz, odkud mi poslali odpoved, ze to vyresi nova verze, ktera uz ale nikdy nevysla, jelikoz 1120AP se prestaly vyrabet. Jeste mi taky psali, ze s APPro by to melo slapat v pohode, ale nevim, s APPro jsem to jeste nezkousel, i kdyz jej ted uvolnili zdarma.
wov ... jdu skusit pingat ... mozna sem na jine planete.