Rox169 Já mám bohužel špatné zkušenosti s lokálními poskytovateli. Nabízí pomalý internet za vysoké částky, přitom konkurence je už docela velká. Mohu mluvit pouze za dvě malé vesnice a Tišnov. V Tišnově je to OK, tam mám absolutně zbytečnou rychlost. Moje představa je 100/100 do 400Kč včetně DPH.
zsir Rox169 Diky malým lokálním a středním providerum stojí internet do 500 Kč. Pokud to bude pokračovat k monopolizaci , tak za pár let budeme mít všichni internet za 1000 Kč :-) Ukazka je na datech, potravninách atd.
midnight_man 😃 Však dajte tomu 10 rokov....internet bude stát 50€ mesačne 🙂 potom to mnohým dojde. Inak si zatial každý myslí ako si dal nejakú super optiku za 15€. : ) Problém ale je ,že za 15€ ...je preto..aby si ju vôbec niekto dal 😃 😃 😃 😃
kamilj Další a další... ČEZ koupil dalšího poskytovatele internetu. V dubnu získal dva, celkově přes deset. https://www.lupa.cz/aktuality/cez-koupil-dalsiho-poskytovatele-internetu-v-dubnu-ziskal-dva-celkove-pres-deset/ Někdo si přes ČEZ z toho udělal dobrý kšeft, že polostátní firma za draho skupuje malé lokální ISP.
hapi v porovnání se ziskem z minulého roku a výši dividend za rok 2023 jsou tohle opravdu nízká čísla.
okoun jen by mě tedy zajímalo až se stát 100% zmocní ČEZu jestli také koupí i ten slavnej ČEZNET s.r.o. ?