Zdravím všechny.
Měl bych prosím na vás dotaz. Máte někdo schéma k napájecímu modulu Orcave 1S10_POWER? Hledání na internetu mi moc nepomohlo, jakákoliv podrobnější dokumentace neexistující a už vůbec ne schémata. Prostě end-of-life proprietární produkt.
Stalo se nám, patrně z důvodu nějakého přepětí, že nám odešla jedna část z jednotky Orcave 1S10. Základní deska přežila, ale odešel napájecí modul, označený jako 1S10_POWER.. Při následném měření multimetrem jsem narazil na část která je ve zkratu. Nemám k dispozici termokameru, která by hledání usnadnila, tak jsem si vypomohl s pomocí isopropylu a "voltage injection" metody. Jedná se s velkou pravděpodobností o 2 SMD kondíky, které se začnou nadměrně zahřívat. (Změřeno alespoň orientačně pomocí infra teploměru, naměřeno cca 85C). Nemají na sobě žádné označení, bez znalosti jejich hodnot je nechci měnit naslepo a než budu do modulu dělat jakýkoliv pájecí zásah, chci si být jist že bude vše provedeno správně.
Níže přikládám foto s označením oblasti, která se zdá být v nepořádku. Vizuálně přitom není nikde vidět žádné poškození.
Předem díky za pomoc.