My jsme měli přímo ve smlouvě OKU kódy a informace o náhradě 100 Kč den. Jenže tam v te informaci chyběla nějaká další informace podle vyhlášky.
Takže taky čekám flastr. Jenže ja se nevzdávám. Jestliže já musím bezmezně všechno znát a nějaké pardon neexistuje. Tak přesně toto já požaduji po nich. Bezmezně dodržovat správní řád, což oni ve většině neumí, krátí nás na právech, aproto to z procesních důvodu s námi zatím vždy projeli.
PS: ja nejsem žádný anonymní geroj, každý mě zná a je mi jasné, že ČTÚ zde masturbuje při čtení našich nářků. Za rok, možná i 3 roky, podle toho zda stim budeme muset jit zase k soudu, klidně poreferuji. Nicméně těch kauz s ČTÚ máme za sebou mnoho a zatím žádný flastr nebyl. Jednoduše protože si ČTÚ ohýbá pravidla podle sebe a tak my taky.
Například když přijel úředník a dělal měření pomocí Groove xD. To, že nameril indoor frekvenci, na zařízení které dle výrobce ma pracovat od - do a mimo tento rozsah nikoliv, je nezajimalo. Ale soud jim to vysvětlil.
Nebo to, když jsme jim jako demonstraci přinesli k jednání NS5 s powerbankou a vysílali ČTÚ JMENO ÚŘEDNÍKA na nepovolené frekvenci, tak aby se krásně demonstrovalo, jak lze snadno zneužít SSID , mohl bych pokračovat ale nechce se mi.
Já jsem vůči ČTÚ měl dlouhé roky respekt, Jenže když mě pak 2x dali flastr za opravdu, ale opravdu triviální přestupek nekolik desítek tisíc korun a na tom výpisů přestupků, kde se dá dohledat kolik kdo kdy dostal flastr ( mezi nima třeba O2 v řádech stovek, nebo jednotek tisíc ), rozhodl jsem se vzepřít a bojovat, viz. nahoře. Respektuji, že musím vše dodržovat, všechno znát ale vyžaduji naprosto stejnou věc.