Ahojte,
neevidujete prosím nějaké hromadné problémy se staršimi 4011, nebo spíš 4011 obecně ? Máme jich v síti asi 20 a v poslednich dvou měsících začínají systematicky umírat. Ty nejstarší z roku 2019 už mi umřely 4 kusy za posledni 2 mesice. Symptomy vždycky stejné, kdy jsou dvě varianty ... buď to zařízení odlinkuje porty 1-5 a nebo 6-10, ale Ros v tom fyzicky jede -třeba prez SFP se tam dostanu když přijedu na AP, dam disable/enable portama 1-5, které jsou aktualně spadene (ale ledky na RB sviti prislušných portů páč sou obsazené) a nic se nestane - nenajedou. Dam reboot a normalne se to rozjede...
Druha varianta je, že se mi zůstanou svítit porty, v kterých je kabel ale winboxem nevidim nic, dam reboot a jede.
Novy fw, netinstall, bios, přesun na jiné AP a do měsíce padnou znovu. Dám tam CCR/3011 stejná konfigurace a žádný problém .... Myslel sem si, že je to třeba teplem kdy mi to dle logu takdle udělalo s CPU obyvkle kolem 55-60 stupňů, ale zkoušel jsem jedno, co mi takdle na AP zatuhlu už po třetí v kanceláři uvařit fénem na 74 na cpu a normálně stále přenášelo bw testem 500/500Mbps a 250k pps s CPU na 100%....