Týpek co dorazil, byl hodně v pohodě. Za 5 minut zjistil, že fakt je to v síti řekl, že je tam úplně zbytečně, když to mají v tiketu a že na centrále jsou *****. Pak jsme hodinu kecali o hardware. 😃
No a pak se dva týdny nikdo nepozval, tak jsem začal každý den volat na support, že mi včera slíbili, že mi zavolají. Po týdnu jsem je konečně asi přestal bavit, dneska telefon s oblastním adminem a problém vyřešen. Docela jsme si pokecali.
Alfou a Omegou všeho je to, že ve Starnetu levá ruka neví co dělá pravá. Admin pro oblast měl dovolenou a nikdo jiný to opravit neuměl a na centrále netušili, že má daný člověk dovolenou. No prostě korporátní bordel, kdy lidi "v terénu" jsou schopný, ale managment a výměna informací je tragická.
Jo a pro STARNET menežment, protože to tu čte: Když už chcete všechno honit přes support pomocí tiketů a rozhovory nahráváte, tak si nasaďte STT (Speech-to-text) a přepis rozhovoru připojte k tiketu. Tak chudý nejste, aby jste si nemohli zaplatit ChatGPT. A zachováte tak surové informace i přes totální neumětely, kteří 80% info ztratí.
Nezbývá než to zakončit, kulturní tečkou...
Síť nám spadla, síť nám spadla,
kdopak nám ji opraví?
Hlavní admin, není v práci,
a jiný to neumí.
Vytočíme všechny čísla,
třeba někdo zvedne to,
když to spraví, dáme mu klid,
celej měsíc kafe, jo!