kure05 Musíš nahrát do AF60LR firmware Wave. Nedávno jsem to musel vyzkoušet a spojilo se to až po upgradu několika FW aby se doskákalo na Wave. Dokonce když jedna jednotka měla myslím 3.3.0 tak se to linklo jen na nízký rychlosti. Až po nahrání 3.3.1 se to spojilo na plnou kapacitu.
gukot Cus, nedavno sem to resil a chvili trvalo, nez sem nasel spravne firmwary pro postupny prechod AF60-LR na Wave radu. V prilozenem odkazu jsou vsechny potrebne firmwary vcetne textaku s postupem pres ktere fw se musi pri upgradu postupne jit, aby to proslo bez problemu. AF60-LR fw
jap mame spojene Wave-LR a AF60-LR, bez problemu na 5km. Fw 3.3.1 ap je v tomto pripade AF60-LR, ale AP muze byt kazda ze stran.
pgb Jen pozor na jednu drobnost pro af60lr, pokud přejdeš na řadu 3.x tak se to spojí pak jen s jinou 3.x. Downgrade nelze.
pgb jcltm nevím, už je to dlouho co jsem to zkoumal. Na stožáru to moc řešit nechceš Edit: tak jsem to dohledal, v době kdy jsem zkoušel TFTP recovery tak pod 3.1.0 to na řadu 2.x šlo, pak od 3.1.x včetně už zpět ne.
vecino Plátí stále stejná logika, že pokud je AirFiber 60 LR používán čistě na PtP, tak není žádný důvod (výhoda) přecházet z 2.6.x na FW 3.x.x je to tak?
basty Obecně pokud má někdo kombinaci af a wave tak je dobré to mít kompatibilní, kvůli servisu apod.