• Ostatní
  • Aktuální (2024) ceny za neomezené volání, SMS a data

pokud je to možné tak se vyhnout požadavku na neomezená data, protože cena za neomezené volání + sms je dvakrát menší, internet potom ideálně řešit Starlinkem, neomezená data na cestách jsou ze zkušenosti nesmysl a stačí 10GB...

m4rk3J hmm hmm, podobný postup, taky volali a dala mi 20GB full a poté 10Mbps za 480kč do 26 let... zjevně jsem málo ukecával

Z doslechu je prý možné se při flotilové smlouvě v ČR dostat na cenu pod 260 korun bez DPH za neomezené hovory, SMS a 5 Mbit/s.

Jo tak záleží jestli se bavíme o firemní nebo osobní nabídce. Ta firemní bude samozřejmě jinde. Jj, tohle máme za 290 bez DPH...

volani, sms, 5g dat + 20G společných 190 bez DPH

kdyz mate ceny kolem 200 bez DPH za neomezene, mate pri smlouve na 24 mes i nejaky budget na nakup HW?
na takovou cenu jsem se nikdy nedostal.. ani pres ISPA se na takovou cenu clovek nedostane..

pidda nejaky budget na nakup HW

To na tohle ještě stále někdo nalítne? Ta "sleva" je těžce pofidérní, vychází z nejvyšší ceny na trhu a jako "bonus" k tomu je ještě telefon zaplavený bordelem od operátora...
    Raději levnější službu než tyhle nesmysly.

Právě jsem se díval na ceník VF a porovnal s Alzou, iPhone 16 Pro 512 stejně drahý, další modely jsem nezkoumal, prostě náhodný výběr, Motorola Edge 50 Neo dokonce u VF levnější o dva litry.
    Osobně tipuju, že jediný, co tam bude, tak jejich aplikace, jestli vůbec.

Alois Tak porovnávat z Alzou kde jsou taky nejvyšší ceny, to je trochu joke 😃

No dobrý, tak některý mobily jsou dražší třeba i o tisícovku nebo o dvě a některý mají zcela srovnatelnou cenu a zrovna ta EDGE 50 Neo je za desítku nejlevnější na trhu, to jsem měl šťastnou ruku. Ovšem když mám tři kila na utracení, tak mě ani trochu netrápí, že ten mobil bude o něco dražší, než odněkud z VO.

Alois Srovnej si cenu na Alze/u operátora vs nejlevnější nabídky. To fakt není zanedbatelné, to je šílený rozdíl jak v absolutní částce tak i v procentech.
        Např.
        https://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-galaxy-s24-s921b-8gb-256gb/#prehled/
        To kupování HW u operátora je výhodné jen pro toho operátora, pro tebe jako zákazníka nikdy. Tu pofidérní slevu ve finále zaplatíš mnohonásobně.

Mám tři sta tisíc na nákup mobilů u operátora. Takže si můžu vybrat, mobil zadarmo v rámci služeb nebo ten samý za šestnáct a půl a ještě z obchodu, kde bych si ho nikdy nekoupil. Pořád tam nikde nevidím tu přidanou hodnotu koupit to za peníze.

Alois ta to nejsi obycejny zakaznik u operatora.me napriklad staci nemezena volani a sms a POUZE 2gb dat.Ja ten telefon nedostanu aniz bych musel mit dalsi "datovy" tarif za 5kouli na 2 roky a jeste ze zacatku zaplatil nekolik xxxxkc.Ta celova cena telefonu se mi nastacita v tom dalsim nevyuzitem tarifu, takze kdyz pujdu do kramu tak ho budu mit +- za stejnou cenu.

kozlicek Psal tři kila a myslel 300 litrů... To fakt není normální zákazník, a ta firma teda hodně slušně přeplatila za služby...

jcltm jj 300kkc.to ten telefon je nekolikrat zaplaceny ci preplaceny.

No jo, já myslel, že se bavíme o flotilových tarifech, ty ceny, co tady píšete, tomu celkem odpovídají. Samozřejmě nemá smysl u operátora kupovat mobil, pokud se nejedná o nějakou akční super cenu nebo pokud ho nemám v rámci kreditu.
              Zároveň vás ubezpečuju, že na službách nepřeplácíme, jenom se VF snažil udržet si zákazníka.

Alois ne zadne flotily o xx tel. cisel,ale normalni uzivatel.

A nemělo by pro vás smysl se tady nějak spojit a udělat si flotilu? Není vás tady málo, máte zaměstnance, určitě by nebyl problém tady poskládat pár desítek čísel a začít si vyjednávat lepší podmínky.

Alois dobrej joke... je jedno jestli mas 2 nebo 20 zamestnancu. vzdycky jses pro ne jen jenda nebo par ovci z nekolika milionu a ktera jim jeste leze do zeli....

Alois Osobně bych to asi nedoporučoval. Jednu takovou flotilu jsem viděl, dostalo se tam pár problémových lidí a člověk, který to řídil chodil co týden na výslech, protože jeho čísla dělala bordel. Za ty starosti to prostě nestojí.

📡 Telekomunikace.cz