- Upraveno
volani, sms, 5g dat + 20G společných 190 bez DPH
volani, sms, 5g dat + 20G společných 190 bez DPH
kdyz mate ceny kolem 200 bez DPH za neomezene, mate pri smlouve na 24 mes i nejaky budget na nakup HW?
na takovou cenu jsem se nikdy nedostal.. ani pres ISPA se na takovou cenu clovek nedostane..
Právě jsem se díval na ceník VF a porovnal s Alzou, iPhone 16 Pro 512 stejně drahý, další modely jsem nezkoumal, prostě náhodný výběr, Motorola Edge 50 Neo dokonce u VF levnější o dva litry.
Osobně tipuju, že jediný, co tam bude, tak jejich aplikace, jestli vůbec.
No dobrý, tak některý mobily jsou dražší třeba i o tisícovku nebo o dvě a některý mají zcela srovnatelnou cenu a zrovna ta EDGE 50 Neo je za desítku nejlevnější na trhu, to jsem měl šťastnou ruku. Ovšem když mám tři kila na utracení, tak mě ani trochu netrápí, že ten mobil bude o něco dražší, než odněkud z VO.
Alois Srovnej si cenu na Alze/u operátora vs nejlevnější nabídky. To fakt není zanedbatelné, to je šílený rozdíl jak v absolutní částce tak i v procentech.
Např.
https://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-galaxy-s24-s921b-8gb-256gb/#prehled/
To kupování HW u operátora je výhodné jen pro toho operátora, pro tebe jako zákazníka nikdy. Tu pofidérní slevu ve finále zaplatíš mnohonásobně.
Mám tři sta tisíc na nákup mobilů u operátora. Takže si můžu vybrat, mobil zadarmo v rámci služeb nebo ten samý za šestnáct a půl a ještě z obchodu, kde bych si ho nikdy nekoupil. Pořád tam nikde nevidím tu přidanou hodnotu koupit to za peníze.
Alois ta to nejsi obycejny zakaznik u operatora.me napriklad staci nemezena volani a sms a POUZE 2gb dat.Ja ten telefon nedostanu aniz bych musel mit dalsi "datovy" tarif za 5kouli na 2 roky a jeste ze zacatku zaplatil nekolik xxxxkc.Ta celova cena telefonu se mi nastacita v tom dalsim nevyuzitem tarifu, takze kdyz pujdu do kramu tak ho budu mit +- za stejnou cenu.
No jo, já myslel, že se bavíme o flotilových tarifech, ty ceny, co tady píšete, tomu celkem odpovídají. Samozřejmě nemá smysl u operátora kupovat mobil, pokud se nejedná o nějakou akční super cenu nebo pokud ho nemám v rámci kreditu.
Zároveň vás ubezpečuju, že na službách nepřeplácíme, jenom se VF snažil udržet si zákazníka.
A nemělo by pro vás smysl se tady nějak spojit a udělat si flotilu? Není vás tady málo, máte zaměstnance, určitě by nebyl problém tady poskládat pár desítek čísel a začít si vyjednávat lepší podmínky.
Ahoj mame na soukromou osobu .
1.Faktura: 2x YOU Neomezená data rychlost 20 Mb/s celkem 798kč - 300kč akce Airbank =500kč za oba tarify.
2.Faktura: 1x YOU Neomezená data vč.neomezene rychlosti 599kč - 300kč akce Airbank =305kč.Ty drobné neřešte je nutné poslat 1 MMS abych mohl využít vratku od Airbank tzn.že minimalni utrata musí byt 600kč+.
Chtěl jsem předplacenou kartu, od Tesco mobile jsem dostal na 12 měsíců slevu za přestup 249 za neomezené volání, asi 100 SMS a 6 g net. Teď mají vánoční akci neomezené volání a SMS a 18 G netu za tuším 399.
📡 Telekomunikace.cz