Náš ceník oprav sítě je veřejně dostupný - https://www.doubrava.net/downloads/cenik-oprav-opticke-site.pdf . Používáme jej pouze v případě, že někdo nespolupracuje - mlží, lže, atd. Neříkám, že to je případ majitele firmy, ale jeho bagrista tam našim technikům lhal do očí. Hledali jsme to tam tři dny. Nakonec to bylo potrhané i jinde po trase. Pak už součinnost projevovali a na několika místech to odkopali. Natáhli jsme novou trasu. Celková cena opravy: 26 230.00,- CZK. Kdyby to řekl hned mohlo to být opravené za čtvrtinu ceny, protože bychom neztráceli čas a materiál. Jo a ještě nutno dodat, že jsme tam vyjížděli v pátek odpoledne, takže všichni nadšení z pátečního přesčasu. Opět se tomu dalo předejít, kdyby to prostě v to úterý dopoledne přiznali. Foto faktury nemohu dát, jelikož jsem nic nevyfakturoval, ale poslal k odsouhlasení náklady dle ceníku. Odpověď za mě vyhýbavá, až útočná. Zajímavé, jak se věci rychle dokáží otočit - minulý týden nám tvrdili, že nic nepřekopli, pak teda že jo a tento týden jsem za uličníka, že jsem si dovolil vyčíslit náklady.
Na dobré slovo to tam určitě není. Víc jim k tomu pošleme do datové schránky.
Prosím věnujme se ale tématu vlákna, protože to je pro nás všechny důležité.