skrivy Zedníci nám zavedli do světlíku UTP kabel, ale už se moc netrápili tím, že tam bude pršet. Jak byste propojili 2 utp kabely, aby se to nemuselo po každém dešti předělávat? Výhodou je, že tam nepovede POE, ale jen data. Díky
pcwifi odkaz tohle lezelo a mozna i lezi nekde v trave v lese a jede to zcela ok i po roce... a mozna je to i zavulkanizovane pro sychr.
miract u spojek není problém, že se dostane voda kolem těsnění, ale že se dostane vnitřkem kabelu, klidně i na desítky metrů od spojky, kde je porušená izolace. Tak pozor na to.
davidp My osobně máme zkušenosti s touhle a nevíme o nich, takže asi ok https://www.i4wifi.cz/cs/272996-jrc-rj45-sp-st6
pelirob davidp Tak z jedné jsem už taky vylejval vodu, ale je pravda že jen z jedné, jinak to všude drží. Během prvního roku to doporučuju alespoň 2x zkontrolovat a pak na ni prakticky můžeš zapomenout...
gemb davidp Pouzivame ale nikdy nemozem verit len nejakej smiesnej gume. Preto celu spojku este obalim vulkanizacnou paskou a potom to mozes ponarat aj do vody.
redmax davidp Tyto spojky byly první, které jsem začal používat a bohužel tak dobré nejsou, po nějaké době do nich zateče voda. Nyní kupuji jinde a ty drží, v nedávné době jsem dokonce zkusil koupit z Allegra a taky fajn, akorát jsou delší. :-D
pata davidp 😁...mno taky jsme o nich zpočátku nevěděli, ale pak ty co nebyli ještě celkové zavilkanizovane jaksi zatejkaly s občas v nich byla voda.....když dost prší. Jako dobrý, ale ještě vulkanizacka na to...😉
Puski redmax nemáme s nimi problém. Ale jak psal @gemb bez vulkanizačky je jen otázka času kdy do toho nateče