Galar řešil jsem teď nedávno to samé propoj mezi dvěmi AP na 2x nRay a přez den to jelo 400/400 mbps testem v TCP a u zákaznika jsem speedtestem naměřil krástně 200/200 (tarif) a večery kolem 7-8 hodiny vecer mi volali lidi že měří 5/200 Mbps a že tam je packetloss. Přeladěno na 66GHz to same, přeladěno na 58GHz stejne. 62 stejné. Na konec se spoj vymenil za tachyon ktery jede na 70G a vše ok. Puvodni spoj se použil jinde a normálně funguje..
Na obou těch AP mezi kterými se to dělo máme asi 7-8 vysílaní v Mikrotiku v pásmu 58-66G ať už ptp/ptmp a todle byl spoj na 750m. Pokud jsem vypl na obou stranach vše ostatní normálně to jelo i v inkriminovanou dobu OK. Rušili jsme sami sebe ... A neni to prvni místo kde řeším zarušený ptp od MikroTiku, kterým sem tahával 600mega a teď po večerech dá sotva 200.
Ony ty 60G hračky od mikrotiku se i zádama vidí velice krásně a myslet si ze 2x WAPka/Cube co se daji zadama stejne na stejnou frekvenci se neruší je bullšhit ... Na WAPku 60stupnovou WAPku pripojim na 90m klidně úplně zezadu a spoji se a "nějak" jede... Kazdopadne mas bud mrtvý spoj a nebo tě něco ruší tak to je.