Ahoj,

je tu nejaky zkuseny uzivatel Dahua kamer?
Mam tu PTZ DH-SD22404DB-GNY, chtel jsem vyuzit PTZ tracking. Kdyz nastavim potrebne, kamera hlasi "Motion detection linkage PTZ is invalid due to manual control.".
Poradi nekdo co s tim? Obratil jsem se primo na podporu CZ i global, ale bez jakekoli rekace.

diky
L

Asi jste se v tom vrtal dostatečně, nechci tedy kritizovat něčí snahu, ale to hláška je celkem jednoznačné vodítko ne?

svestka
    a vite jak toto jednoznacne voditko vyuzit (konkretne)? Ja jsem na to bohuzel neprisel. Diky za pripadnou radu 😉

Fakt v dobrým, nekritizuji, jen bych hledal zatržítko ve smyslu "disable manual PTZ control" 🙂 Což se asi stalo předpokládám.
    Máme tu jednu DH-SD6CE225U-HNI, ta by autotracking mít měla, zkusím si najít čas na to mrknout. Kdyžtak vám můžu udělat remote access ... třeba to pomůže.
    Mě by řešení taky zajímalo, člověk se pořád učí ...

svestka vsak v pohode. Hele hledal jsem neco takoveho, googlil, chatoval s cinanem, psal na ceskou podporu. Bohuzel to k nicemu nevedlo. Predpokladam to bude nejaka hloupost.. Budu rad za kazdou radu.

pcwifi kamera neni z ASM, nechtel jsem je otravovat i kdyz vim, ze jsou distributor a dekaji skoleni. Asi nejsem spravny cechacek 😉

ladap nastavoval jsem podle tohoto navodu myslim : doporucil bych tedy factory default nvr i kamery a odznovu ...

omlouvam se, nezminil jsem dosti zasadni vec. Musim nastavit v kamere bez NVR.
        Kameru jsem do defaultu daval po updatu FW na posledni verzi

A jde to vůbec na kameře bez NVR? Případně by to mohlo jít nastavit přes SmartPSS nebo jestli je možnost, tak tam na chvíli píchnout NVR a nastavit to přes něj?

Alois ta "inteligence" je v tomto případě v kameře

To vím, ale občas jde něco nastavit až přes NVR. To jsou prostě čínský krámy - bezkonkureční obraz, cena, funkce, ale naprostá katastrofa co se týče software a ovládání.

spomedzi cinskych katastrof je na tom prave dahua relativne dost dobre.

📡 Telekomunikace.cz