darklogic
Zkusim znova, nekdo je pomalejsi 😀
"Prosím lidi, kterym do toho nic neni, aby si to nechali pro sebe". Mlceti zlato
Mam pro to sve duvody, do kterych nikomu nic neni, nekdo nabidne sluzbu a ja ji budu odebirat, kdyz se dohodneme, velice jednoduche, ze?
Priklad pro stale nechapajici: Muze se stat, ze najednou bude treba pouzitelny tarif pro dva narocne HO + deti v digitalnim veku a uz bude vsechno pripravene, ja nebudu muset jezdit pres republiku a neco resit, jenom zavolam/napisu email. Navic jsem ochotny poskytnout klientskou jednotku svoji dle domluvy.
Z meho pohledu idealni klient s minimalnimi moznymi naklady - bez potreby obchodaka, marketaka, prohlidek, instalace, nakupu HW. Naklady na zrizeni pripojky teda celkem 5 minut hovoru a pripadne poslani konfigu, ci provedeni jednoduche instalace, kdy je vsechno pripraveno.
Pripadny troubleshooting v budoucnu s clovekem, ktery trosku tusi a ne s 80ti letou pani je za mne vzdycky neocenitelny bonus.
Naucit se odpovidat na polozenou otazku a ne na neco, na co se nikdo neptal je v nasi spolecnosti znacne neocenena vlastnost.
A opravdu se mi nechce na mobilu delat cokoliv s ČTÚ (to pominu ze tak 40% neni zaregistrovano) proto prvně zkouším pro mne nejjednodušší cestu. To drive pujdu klepat na dvere a ptat se od koho maji internet. 😀