darklogic
Zkusim znova, nekdo je pomalejsi
"Prosím lidi, kterym do toho nic neni, aby si to nechali pro sebe". Mlceti zlato
Mam pro to sve duvody, do kterych nikomu nic neni, nekdo nabidne sluzbu a ja ji budu odebirat, kdyz se dohodneme, velice jednoduche, ze?
Priklad pro stale nechapajici: Muze se stat, ze najednou bude treba pouzitelny tarif pro dva narocne HO + deti v digitalnim veku a uz bude vsechno pripravene, ja nebudu muset jezdit pres republiku a neco resit, jenom zavolam/napisu email. Navic jsem ochotny poskytnout klientskou jednotku svoji dle domluvy.
Z meho pohledu idealni klient s minimalnimi moznymi naklady - bez potreby obchodaka, marketaka, prohlidek, instalace, nakupu HW. Naklady na zrizeni pripojky teda celkem 5 minut hovoru a pripadne poslani konfigu, ci provedeni jednoduche instalace, kdy je vsechno pripraveno.
Pripadny troubleshooting v budoucnu s clovekem, ktery trosku tusi a ne s 80ti letou pani je za mne vzdycky neocenitelny bonus.
Naucit se odpovidat na polozenou otazku a ne na neco, na co se nikdo neptal je v nasi spolecnosti znacne neocenena vlastnost.
A opravdu se mi nechce na mobilu delat cokoliv s ČTÚ (to pominu ze tak 40% neni zaregistrovano) proto prvně zkouším pro mne nejjednodušší cestu. To drive pujdu klepat na dvere a ptat se od koho maji internet.