Vigvam 22. ledna 2025 / Setkání ISPíků u Kolína se CyberTruckem
No pro mě je hlavním lákadlem ten Cybertruck ;-)
svestka díky za upozornění, opraveno ;-)
SpeedyGT posláno výrobci stránek ;-)
darklogic JJ, CyberTruck bude parádní...první auto v EU a ještě na značkách ;-))
Byli už vystavovat na eSalonu, ale jinak nikde jinde zatím nebyla možnost to osahat a oni dokonce slíbili pár jízd ;-)
pravda, taky za to chtějí 50tis, takže letos to mám vesměs bez zisku...ale co bych pro tu srandu neudělal ;-)
krystofklima To vyjde levněji letenka do USA a tam do toho na půl hodiny skočit přímo v Tesle :-D jinak vyzkoušejte si otočení na místě... to je teprve super.. kam se hrabe model 3 nebo Y... CT se otočí skoro na místě...
Jinak že bych z toho byl nějak odvařenej, to ne... btw, pár týdnů zpátky jsem nabíjel chvilku v Humpolci a zrovna tam byl jak 001CYBER, tak i ten druhej co tu jezdí. Přijeli asi 10 minut po sobě :-D
Nicméně, nabíjet tam 75 kW na SCH, to už je dobrej sadomasochismus :-D druhej měl rozum a píchl se na 200 kW E.ON aspoň :-D
krystofklima Na eSalonu jsem sice nebyl, ale pokud vím, tak tam byl ten, jehož pevnost pár dní předtím otestovala pražská odtahovka. První v ČR ale myslím byl ten od Nortona Slováka. Ne že by na tom nějak záleželo :-)
darklogic no a Norton Slovak je ten pan co ho tam priveze
krystofklima no a Norton Slovak je ten pan co ho tam priveze
Norton je takové pěkné IT jméno :-)
A ten CyberTrunk je nějaký nový VLAN protokol?
ludvik Taky mě to hnedka pobavilo, když jsem se mi představil. Myslel jsem si dokonce, že je to nějaký joke ;-)))
svestka Půjčit si na nové auto je myslím docela běžné. Nevystavuje sebe, ale auto, které lidi z různých důvodů zajímá. A proč takovou "hrůzu"? - protože kdyby vystavoval třeba Enyaq, tak tím lidi moc nezaujme.
- Upraveno
byznys plán to bude zjevně docela dobrý, podle diskuze s ním, má na leden každý týden jednu akci...ale to také může být dvouhodinové stání na Praze 1 s reklamou za pár tisíc, jako když to tam naposledy odvezli na odtahovce a nevešli se do Prašné Brány
Každopádně jsem hodně zvědav, také proto jsem to bral ;-))) kdo chce to vidět a osahat i uvnitř, případně projet, tak levnější ukázka asi už nikde nebude ;-) těším se na všechny
hlavně ubytko pozor už mám poslední pokoje !! večer jako obvykle pokec bowling, žádné akčnosti, prostě jako vždy parádní pokec a relax po Vánocích.
Rád Vás všechny uvidím a večer už bude čas i popovídat ;-)
krystofklima mám pocit že to s tou odtahovkou na P1 nebyl Norton ale ten druhý pán