je tam Frame ID: 1303: 80Mhz Xpic a u toho jde nastavit: TX: 11339-11575, RX: 10835-11055
Pokud dam Frame ID: 1261 nebo 1361 tak se nerozbali ta nabidka na zadani frekvence
Je to teda v modu 2+0 radio bonding

Podařila se změřit ta reálná spotřeba prosím?

douby
      ještě ne, zkusím dnes, máme klešták v pracovním autě, které je pořád v terénu. Nechce se mi to odpojovat a rvát tam ampérmetr. Tak vydržte, taky mě to zajímá 🙂

homer Ok díky, případně ještě označení 6363 jednotek, to 03L na screenshotu je označení subbandu (MINI-LINK 6363 11/03L), tak jenom co je psané u té vaší - případně pak dohledám co to umí.

Takže spotřeba 1,5A při 51V tzn nějakých 76W

SpeedyGT
        MINI-LINK 6363 11/02H 1/1.1
        MINI-LINK 6363 11/02H 1/1.2

o 5 dní později

Máme zájem - 60k, přijeli bysme si pro to

Vzhledem k pořizovací ceně 157 tis bez DPH bych cenu viděl někde na 70 procentech puvodni, tzn. kolem 110 tis.

Jelikož upgrade licence na 2Gbit by nás stál 25k, tak se nám vyplatí za komplet spoj dát maximálně 100k = poslední nabídka je 75k. Pak už se nám vyplatí koupit novou IP50.

Upgrade kapacity na 2Gbit stoji 15900,-Kc bez DPH za cely spoj. Je to fakt kvalitni kus hw s velkym vykonem a na prodej nespecham. Dam prostor i dalším zájemcům 🙂
        Daly by se případně domluvit i dvě splátky, pokud je to naráz moc peněz.

Já bych to viděl taky na těch 75 bez.... 😕

o 6 dní později

110 tis bez DPH. Bez dokladu může být méně.

o 5 dní později

pintero
          Šlo by se domluvit na 80 tis, smlouva. Záruka samozřejmostí.
          Nechce se mi to sundávat a převážet do skladu, nemám na to místo. Spoj stále nasazen.

o 6 dní později

Blíží se dobré počasí, bude teď možné spoj demontovat.

o 5 dní později

jsou v běhu jarní prázdniny...

Že dám záruku na vyzkouseni, třeba 2 měsíce. Spoj stále běží, takže možno vidět a otestovat v reálu, nebo vzdalene apod.

o 7 dní později

📡 Telekomunikace.cz