SpeedyGT homer Dobrý den, jaké jsou možné provozní frekvence tohoho spoje, tj. jaké jsou v tom filtry / popřípadě označení subbandu u 6363 jednotek? Děkuji
homer SpeedyGT frekvence je 10995Mhz a 11485Mhz - tohle je z objednavky Jestli me navedete v managementu, tak to muzu zjistit primo nejaky presnejsi oznaceni ( vidim vsechno mozne, uroven signalu, firmwary, atd. ale nevim kde je nastavena frekvence)
SpeedyGT homer Ideálně přímo v nastavení 6366 s připojenými rádii 6363 při 112MHz kanálu a kliknout na posuvník dolevo / doprava a zjistit min / max frekvence obou stran.
homer je tam Frame ID: 1303: 80Mhz Xpic a u toho jde nastavit: TX: 11339-11575, RX: 10835-11055 Pokud dam Frame ID: 1261 nebo 1361 tak se nerozbali ta nabidka na zadani frekvence Je to teda v modu 2+0 radio bonding
SpeedyGT homer Ok díky, případně ještě označení 6363 jednotek, to 03L na screenshotu je označení subbandu (MINI-LINK 6363 11/03L), tak jenom co je psané u té vaší - případně pak dohledám co to umí.
homer douby ještě ne, zkusím dnes, máme klešták v pracovním autě, které je pořád v terénu. Nechce se mi to odpojovat a rvát tam ampérmetr. Tak vydržte, taky mě to zajímá 🙂
homer Vzhledem k pořizovací ceně 157 tis bez DPH bych cenu viděl někde na 70 procentech puvodni, tzn. kolem 110 tis.
SpeedyGT Jelikož upgrade licence na 2Gbit by nás stál 25k, tak se nám vyplatí za komplet spoj dát maximálně 100k = poslední nabídka je 75k. Pak už se nám vyplatí koupit novou IP50.
homer Upgrade kapacity na 2Gbit stoji 15900,-Kc bez DPH za cely spoj. Je to fakt kvalitni kus hw s velkym vykonem a na prodej nespecham. Dam prostor i dalším zájemcům 🙂 Daly by se případně domluvit i dvě splátky, pokud je to naráz moc peněz.
homer pintero Šlo by se domluvit na 80 tis, smlouva. Záruka samozřejmostí. Nechce se mi to sundávat a převážet do skladu, nemám na to místo. Spoj stále nasazen.