Nositelná elektronika
cmgn Garmina jsem sice nezkoušel a applem nedisponuji (a od Wear mě odradila mizivá výdrž) ... ale vyzkoušel jsem jich dost, abych věděl, že označovat notifikace jako přečtené (v mobilu!) neuměly žádné. Kromě Pebble (a ty pro označení SMSky potřebovaly podporu - třeba v aplikaci Textra).
Osobně bych řekl, že kvůli úspoře energie nevyužívají zpětné vysílání BLE, nebo jak se to jmenuje).
Nezavadza vam prsten pri niejake fyzickej praci? Nemate pocit ze ich zlomite?
Zrovna nedávno jsem si zapatlal ruce od tmelu a pak jsem litoval, že jsem si ho nesundal předtím
Jinak když třeba člověk tahá něco těžkého kovového, tak se lehce prsten poškrábe, tak pokud chce ho člověk mít v hezkém stavu, tak na to je potřeba taky dávat pozor, ale i tak si myslím, že po roce, dvou už tam známky používání budou... jako na všem
že se prsten poškrábe? Mě spíš štve poškrábání věcí na který se šahá. Máte svůj druh do páru, ne? Mají prstýnky ne? Poškrabaný prostory klik u aut, madla ledniček atd..
Jak moc napevno máš ten Ultrahuman na prstech? Já se pořád nemůžu rozhodnout mezi dvěma size. Mám strach, že když koupím malej, tak mi za chvíli prst oteče a už ho nesundám, nebo když koupím zase velkej, tak to nebude správně měřít.
Nikdy jsem žádný prsten(ani snubák) nenosil, tak nevím. Kdyby se u toho nemuselo 100x za rok řešit sundávání kvůli nabíjení, tak bych to tak moc asi neřešil.
- Upraveno
jsem tohle tema trochu studoval a docela me zarazi, ze ty chytry prsteny za 8-9k nemaj NFC a neda se s tim platit?
jestli jo, tak sry
Asi tak nějak jak má být, možná spíš o pár procent víc volněji. Jak sami výrobci píšou a asi sis přečetl, prsten nesmí být volný aby pomalu padal z prstu, ale zase nesmí být nacpaný na prstu. Takže musí jít za použití málo síly otočit a sundat a naopak by měl držet na svém místě, když máváš různě rukou a podobně.
Taky jsem si na začátku říkal, že bych potřeboval zrovna velikost mezi... a možná že i jo, ale i tak mi tahle jedna vlastně celkem sedí. Pokud máš jednu velikost, že už to tam musíš cpát a druhou zase moc volnou, že by třeba vypadl (což si myslím, že by ale se stát ani nemělo s tím jak ty velikosti jsou vlastně "kousek" od sebe), tak vyzkoušej prostě různé prsty.
Taky jsem chtel prsten, kterym jde platit. Existuje uz neco krome toho od mBank, kterej ale umi jen platit? Proste normalni chytrej prsten s NFC a pokud mozno bez predplatneho.
Bohužel prsten zatím jedině od mBank. Podle neoficiálních informacích se o to Ultrahuman zajímá a chce to udělat, ale asi to není úplně tak jednoduché jak se zdá..