Nemládneme a rád bych věděl, co moje tělo potřebuje, proto zvažuji pořídit nějakou nositelnou elektroniku. Na hodinky moc nejsem, tak jsem se díval na nějaké prsteny. Máte s tím prosím někdo nějaké zkušenosti, případně co by jste doporučily...

• Upraveno

Záleží, co očekáváš. Apple Watch hezká sranda, dost kanceláře, umí volat a něco málo sport a zdraví, Garmin super sport, hodně zdraví a něco málo z kancelářiny.

Jediný co, s AW nelez do vody. Z vlastní zkušenosti.

A potom - AW nabíjení téměř každou noc, Garmin při nepousteni sportovních aktivit 1x za cca 14 dni.

Ja osobně přešel na Garminy a nemůžu si vynachválit. Jakmile na mě leze nemoc, na hodinkách je okamžitě vidět. Stejne tak na sportu super. A i při mých 1-2 sportovních aktivitách denně mi vydrží v pohode týden nabité. Plus z 15W nabíječky se nabiji snad za hodinu a kousek.

Jestli prsten, tak Ouraring.

• Upraveno

🤔

No já právě viděl několik recenzí na prsten Ultrahuman Ring Air. Výdrž cca týden, dobrá appka... Jako nedělám si sice moc iluze o tom, že když to ti youtubeři dostali zdarma, že by to nějak pohanili. Nad Ouraringem jsem taky uvažoval, ale nemám rád předplatné, i když je to bohužel trend doby.

Nejdříve jsem uvažoval na AW, ale tam mě sere právě to každodenní nabíjení. Ten Garmin by se možná dal.

Ale stejně bych asi nejraději ten prsten. Já od toho chci právě vidět ty změny před nemocí, nebo pokud by se objevily problémy se srdcem, dýcháním přes noc... Takový malý doktor u mě v mobilu :-) A na to musí být propracovaná appka, aby i lama dokázala poznat, že něco není OK.

• cmgn replied to this.

3com Huawei Watch Fit 3 Nylon Grey

Jak se tváří iphone na huawei? 🙃

miract pokud zdraví, jednoznačně Garmin. Neni třeba další diskuze 😁

Víte někdo o hodinkách, které umí přijímat veškeré notifikace z mobilu, vč. SMSek (a pokud možno dalších aplikací jako signal a telegram)? Zároveň s možností filtrování, všechny přeci jenom nechci ... Ale podmínkou je, aby označení jako přečtené v hodinkách se udělalo to samé v mobilu? Tedy ne přeposílání, ale synchronizace? Tak jako to uměly staré dobré Pebble?

cmgn AW mam uz druhe s normalne s tim chodím i do bazénu i do sprchy a žádný problém.

Baterka 2.5 dne cca. Nemam ale zaple zapinani disolaye otočením zápěstí a display standardně uspaný. Rozsvítí se jen s notifikaci s nebo klepnutím.

Ja si zas myslim ze na čtení zdravi je nejlepsi aoraring a Apple Watch. Garminy jsou spis na sport.

• Upraveno

crazyape jaké AW máš? Ja utopil dvoje. Vzdy cca po 3/4 roce 😁

ludvik to umi snad kazdy hodinky. Notifikace umí AW i Garmin, včetně označování přečteno apod. Ale věřte, že je život mnohem klidnější, kdyz si je vypnete :-D

Kamarat, co sa venuje fyzio, tak sam ma a odporuca ouraring.com

cmgn mel jsem SEčka 44mm a ted mam ty desítky 46mm …

• cmgn replied to this.
                  • Upraveno

crazyape jo, tak ja měl šestky. Ale moc nevěřím tomu, že SEčka i 10ky jsou vodotěsný. Max. voděodolný. Ale třeba se pletu.

cmgn Já jsem s Apple Watch byl taky ve vodě a všechno v pohodě.

Nechci notifikace, nechci SMS, nechci volání. Chci jen info o svém zdravotním stavu. Nechci to nabíjet co 1-2dny. Proto bych to viděl spíš na prsten.

Hlavně prcat, borci. Hlavně prcat, jestli chceme bejt zdraví do pozdního věku 😁

Zdechnout při sexu je určitě přání spousty mužů. 🙃

miract

Mám Ultrahuman, v létě už to budou dva roky a nemám si na co stěžovat.

Jakmile mám něco na ruce delší dobu (hodinky, náramky) tak mi to začne vadit, proto jsem zvolil radši prsten. Druhý den už v podstatě jsem "zapomněl" že na prstu něco nosím, ta váha (4g?) je fakt neskutečná a absolutně mi to nevadí na rozdíl od hodinek.

Co se týče baterie, když prsten došel nový, tak vydržel 5 dní, teď už dává kolem 4 dní.

Ohledně funkčnosti za mě asi není co vytknout. Naměřená data víceméně odpovídají tomu jak se cítím, co jím, jak spím, apod. Dá se s tím různě měřit jak např. jídlo před spaním ovlivní daný spánek, pomocí výkyvu teploty se připravit na případnou nemoc, a další "biohackerské" techniky.

Když jsem měl jakýkoli problém, např. prsten se po upgradu nechtěl spojit, s podporou po chatu vyřešeno do hodiny. Pak se mi taky stalo, že prsten se nechtěl vůbec nabíjet, opět po chatu "zdiagnostikovali" že to bude nabíjecím dockem spíš než prstenem, tak poslali (úplně zdarma jako reklamaci) nový nabíjeci dock a prsten se opět začal nabíjet.

Zkrátka za mě produkt, který funguje tak jak má a tak jak prezentují. Nikdy jsem neměl nic jiného tak nemůžu porovnat, ale co sleduji, tak za ty roky, kdy vyladili hlavně aplikaci a prezentaci naměřených dat, je nyní Ultrahuman recenzován jako jeden z nejlepších na trhu.

• Upraveno

lukass22 Mám Ultrahuman...

Já právě o něm vážně uvažuji. Nosím už 4 dny ty plastové testovací kroužky(dva) a nemůžu se pořád rozhodnout jakou velikost.

Na které ruce a prstu to nosíš?

📡 Telekomunikace.cz