jcltm dezinformační posty místních soudruhů

Zdeňku, omlouvám se, ale na ty kydy budu reagovat.

Ty svazáku @jcltm, myslíš, že by to příště šlo bez toho soudruha? Dokážeš se od toho urážení odprostit nebo už jsi tak naformátovaný dnešní mainstreamem s jedinou pravdou? Zrovna o tobě mluvil ve včerejším vystoupení americký víceprezident J. D. Vance na konferenci v Mnichově 2025. Nastavil vám zrcadlo.

Zvykni si, že diskutující mají v diskuzi i jiné názory a fakta. Navíc zdejší diskuze je označena polemikou.

Okej borci. Zřídíme tohle vlákno, kde se teda můžete mydlit bajt nebajt. Zasahovat z pozice admina budu muset pouze tehdy, pokud by docházelo k nedovoleným úderům, kterými jsou hanobení rasy a národa, nabádání k násilnostem a podobně. Tedy ke zjevnému porušování zákona. Na politiky a sami sobě nadávat můžete jak chcete 📢

• TTT replied to this.

zdeneksvarc tak já to zkusím, @kamilj je podle mě jen lůzr, co prostě nemá prachy na nové a moderní technologie, nemůže je zkoušet a objevovat a tak mu nezbývá nic jiného, než na ně nadávat a plivat. Kdyby totiž ty prachy měl, koupil by si tyhle technologie klidně jen tak pro zábavu a zkoumání toho, co umí. A jak to tak u chudáků co nemaj prachy bývá, imponují mu politici, kteří silnými populistickými kecy hlásají, že chudákům, co nemají prachy, přinesou blahobyt... co vy na to?

Někteří jedinci si neuvědomují, že zvítězit v internetové diskuzi je jako zvítězit na paralympiádě. Sice jsi vítěz, ale pořád jsi jenom krypl...

Připadá mi to, nebo je forum pod kyberútokem?

kamilj Zvykni si, že diskutující mají v diskuzi i jiné názory a fakta. Navíc zdejší diskuze je označena polemikou.

Opakované šíření mnohokrát vyvrácených lží skutečně není jiný názor. Sorry, ale ta láska k teroristickému russku z tebe úplně čiší.

A když už jsme u názorů, ten nový (vice)prezident je IMHO nebezpečné hovado, které se na ten post nemělo nikdy dostat. A vážně se obávám, že může napáchat výrazné škody celému světu.

A tomu svazákovi se mohu akorát zasmát, totalitní režim jsem u nás, díky bohu, nezažil.

TTT made my day !

Jinak ve chvíli, kdy někdo kdo se na jedný straně ohání svobodou a na druhý straně nutností vlastnictví státem, je další diskuze v podstatě bezpředmětná. A když to ještě okoření bezobsažným "oni" ...

o 12 dní později

stepan_benes masakr je, že se pořád berou nový a nový, člověk by řekl, že jsou lidi chytřejší, vyspělejší, poučenější z historie a vono nic, svět je pořád plnej blbů, co maj pocit, že za problémy můžou "oni" a zároveň čekaj, že jim někdo zařídí pohodlnej a bezpracnej život...

TTT svět je pořád plnej blbů, co maj pocit, že za problémy můžou "oni" a zároveň čekaj, že jim někdo zařídí pohodlnej a bezpracnej život...

Naopak, internet v tomhle významně přispívá k masivnímu šíření těch bludů. Jak už jsem před lety psal, někteří lidé by přístup k internetu raději mít neměli, jak ve svém vlastním zájmu tak i v zájmu společnosti.

jcltm jo a my to internetové zlo podporujeme 🙂
              Grok napíše že Trump nemá pravdu a reakce Elona na to je, že ho bude muset přeprogramovat, takhle to nějak v praxi vypadá, smutné? 🙂

• TTT replied to this.

okoun přesně, prodej to starnetu a buď "dobrej"!

jcltm TTT svět je pořád plnej blbů, co maj pocit, že za problémy můžou "oni" a zároveň čekaj, že jim někdo zařídí pohodlnej a bezpracnej život...

Naopak, internet v tomhle významně přispívá k masivnímu šíření těch bludů. Jak už jsem před lety psal, někteří lidé by přístup k internetu raději mít neměli, jak ve svém vlastním zájmu tak i v zájmu společnosti.

Ako povedal majster Milan Lasica: „Kedysi pred internetom sme si mysleli, že za ľudskú hlúposť môže nedostatok informácií. Tak v tom to nebolo.“

📡 Telekomunikace.cz