Ring volný 🥊
- Upraveno
Okej borci. Zřídíme tohle vlákno, kde se teda můžete mydlit bajt nebajt. Zasahovat z pozice admina budu muset pouze tehdy, pokud by docházelo k nedovoleným úderům, kterými jsou hanobení rasy a národa, nabádání k násilnostem a podobně. Tedy ke zjevnému porušování zákona. Na politiky a sami sobě nadávat můžete jak chcete
- Upraveno
zdeneksvarc tak já to zkusím, @kamilj je podle mě jen lůzr, co prostě nemá prachy na nové a moderní technologie, nemůže je zkoušet a objevovat a tak mu nezbývá nic jiného, než na ně nadávat a plivat. Kdyby totiž ty prachy měl, koupil by si tyhle technologie klidně jen tak pro zábavu a zkoumání toho, co umí. A jak to tak u chudáků co nemaj prachy bývá, imponují mu politici, kteří silnými populistickými kecy hlásají, že chudákům, co nemají prachy, přinesou blahobyt... co vy na to?
Někteří jedinci si neuvědomují, že zvítězit v internetové diskuzi je jako zvítězit na paralympiádě. Sice jsi vítěz, ale pořád jsi jenom krypl...
Připadá mi to, nebo je forum pod kyberútokem?
Jo chvilku mi to taky nejelo
dagus Mně to házelo toto
- Upraveno
nosek_tomas2004 Já měl na mobilu projevy typické pro DDoS.
- Upraveno
kamilj Zvykni si, že diskutující mají v diskuzi i jiné názory a fakta. Navíc zdejší diskuze je označena polemikou.
Opakované šíření mnohokrát vyvrácených lží skutečně není jiný názor. Sorry, ale ta láska k teroristickému russku z tebe úplně čiší.
A když už jsme u názorů, ten nový (vice)prezident je IMHO nebezpečné hovado, které se na ten post nemělo nikdy dostat. A vážně se obávám, že může napáchat výrazné škody celému světu.
A tomu svazákovi se mohu akorát zasmát, totalitní režim jsem u nás, díky bohu, nezažil.
TTT made my day !
Jinak ve chvíli, kdy někdo kdo se na jedný straně ohání svobodou a na druhý straně nutností vlastnictví státem, je další diskuze v podstatě bezpředmětná. A když to ještě okoření bezobsažným "oni" ...
- Upraveno
stepan_benes masakr je, že se pořád berou nový a nový, člověk by řekl, že jsou lidi chytřejší, vyspělejší, poučenější z historie a vono nic, svět je pořád plnej blbů, co maj pocit, že za problémy můžou "oni" a zároveň čekaj, že jim někdo zařídí pohodlnej a bezpracnej život...
TTT svět je pořád plnej blbů, co maj pocit, že za problémy můžou "oni" a zároveň čekaj, že jim někdo zařídí pohodlnej a bezpracnej život...
Naopak, internet v tomhle významně přispívá k masivnímu šíření těch bludů. Jak už jsem před lety psal, někteří lidé by přístup k internetu raději mít neměli, jak ve svém vlastním zájmu tak i v zájmu společnosti.
jcltm TTT svět je pořád plnej blbů, co maj pocit, že za problémy můžou "oni" a zároveň čekaj, že jim někdo zařídí pohodlnej a bezpracnej život...
Naopak, internet v tomhle významně přispívá k masivnímu šíření těch bludů. Jak už jsem před lety psal, někteří lidé by přístup k internetu raději mít neměli, jak ve svém vlastním zájmu tak i v zájmu společnosti.
Ako povedal majster Milan Lasica: „Kedysi pred internetom sme si mysleli, že za ľudskú hlúposť môže nedostatok informácií. Tak v tom to nebolo.“