Sloužit to bude jen pro připojení dvou max tří kamer, tak žádné pokročilé funkce nepotřebuji. Už i to, že to má management je plus. Rozhodně cenový rozdíl není zásadní, takže obě varianty připadají v úvahu.
RB260GSP - pokud vím, nemá aktivní poe.
Sloužit to bude jen pro připojení dvou max tří kamer, tak žádné pokročilé funkce nepotřebuji. Už i to, že to má management je plus. Rozhodně cenový rozdíl není zásadní, takže obě varianty připadají v úvahu.
RB260GSP - pokud vím, nemá aktivní poe.
HIKVISION DS-3T1306P-SI/HS
ano nemá aktivní POE rb260GSP
Aktivni poe pro kamery (dahua, hik) neni potreba. Jim staci, kdyz jim zkrátka do POEčka pustíš 48V. Tzn klidně tam můžeš dát nejtupější poe kostku a 48V trafo ...
Aktivni PoE vyhoda, muzu udelat konektor na strane kamery i pri zapojeni.
RB260PGS neumi 48V!!!
Honzo, kde jsi vzal, ze ten RB960 je levnejsi?
Tome to s těmi konektory ... Jen tak pro zajímavost se mi na ubnt edgeswitch pěkně vymstilo dělat konektory zaživa. Kdykoliv jsem to udělal a Poe port byl v režimu at/af, tj neaktivní tak switch se kousl.
Abctech. Koukal jsem na oba produkty a Mikrotik vyšel levněji
iTomB Tak nějak ze zvyku, pokud dělám konektor, než cokoli zapojím, aspoň si kabel problikám. Tj. vždy ho mám z druhé strany připojený do pasivní části kontrolního blikátka. Ono totiž i na neaktivním PoE portu je přítomno napětí. Jinak by neměl switch jak zjistit, že je k němu připojeno zařízení co chce PoE pustit. A nevidím důvod proč bych ho měl zkratovat kleštěma, to mi prostě nepřijde ok jako elektrotechnikovi
📡 Telekomunikace.cz