Zkušenosti se značkou kamer
- Upraveno
crazyape nepodařilo se mi ani do jejich NVR připojit jinou onvif kameru které jsou připojené v synology. Tady neběží. Ať už china mr*ky nebo hikvision, Žádná přes onvif se nepřipojila. Hikvision to do budoucna řeší, tohle se mi nelíbí. U hiku mě zase štve že i když jejich kamery umí detekovat auta a lidi tak je to za docela tučný příplatek a v normálních NVR jsem zase tu možnost filtrace nenašel. Tohle reolink má snad u všeho. Nemají IR + světlo a wifi verze jsou dost ftipný proto se zvolil reolink, bohužel.
Máte nějaké zkušenosti s Uniview (UNV)? Přijde mi že mají celkem zajímavější cenovou politiku než Hik.
Já u nás v práci (pro naši potřebu) instaluji kamery VIVOTEK. Mají velký výběr kamer a příslušenství. Nahrávat lze jak do NVR, tak i do PC pomocí CMS. Umožňuje to různé hierarchie zapojení (kombinace NVR a CMS), integrace do systémů třetích stran (API). Podpora obrazovkových stěn (matrix) a mobilní aplikace.
Nyní přibyly i programy pro hromadnou instalaci a upgrade.
NDAA to prý také zplňuje.
gnux Hlavně to jde fajn integrovat i do HomeAssistenta.
To jde parádně dávno i Unifi Protect https://www.home-assistant.io/integrations/unifiprotect/
S Milesight mám pár let kladných zkušenosti. Klidně napište můžu poreferovat.
na ASM jsem viděl jsem že NDAA a NIS2 nově splňují kamery Airlive. (s těma jsem pred mnoha lety začínal :-)), ale ted s tím zkušenosti nemám.