• Upraveno

crazyape nepodařilo se mi ani do jejich NVR připojit jinou onvif kameru které jsou připojené v synology. Tady neběží. Ať už china mr*ky nebo hikvision, Žádná přes onvif se nepřipojila. Hikvision to do budoucna řeší, tohle se mi nelíbí. U hiku mě zase štve že i když jejich kamery umí detekovat auta a lidi tak je to za docela tučný příplatek a v normálních NVR jsem zase tu možnost filtrace nenašel. Tohle reolink má snad u všeho. Nemají IR + světlo a wifi verze jsou dost ftipný proto se zvolil reolink, bohužel.

gnux jo to je ftipný ale ty koupíš obyčejno krabičku za 4k? resp. obyč NVR od hiku stojí 4k a neřeším nic. Ještě se patlat s x86 a vším kolem toho včetně podporované GPU atd... proč? Koupím NVR od výrobce kamer a hotovo. Dneska to ani nepotřebuje veřejku.

Máte nějaké zkušenosti s Uniview (UNV)? Přijde mi že mají celkem zajímavější cenovou politiku než Hik.

hapi

Neříkám, že to je nějak super řešení, dělám i Hikvision. Jen tohle jsem si hodně oblíbil proti levným čína krabičkám. MiniPCčko je repas náklad kolem 3000 Kč + novej 1/2 TB disk. Spotřeba v idle pod 10W (powertop --auto-tune). Hlavně to jde fajn integrovat i do HomeAssistenta.

Já u nás v práci (pro naši potřebu) instaluji kamery VIVOTEK. Mají velký výběr kamer a příslušenství. Nahrávat lze jak do NVR, tak i do PC pomocí CMS. Umožňuje to různé hierarchie zapojení (kombinace NVR a CMS), integrace do systémů třetích stran (API). Podpora obrazovkových stěn (matrix) a mobilní aplikace.
      Nyní přibyly i programy pro hromadnou instalaci a upgrade.
      NDAA to prý také zplňuje.

gnux Spotřeba v idle pod 10W

V idle možná, ale co spotřeba při záznamu třeba z 5-10 kamer a zapnutých detekcích?

• Upraveno

pavema Ta obrazovková stěna je u Unifi Protect možná taky, stačí UFP-Viewport a jakákoli HDMI televize/monitor. Nebo klidně ve webfigu na jakémkoli PC.

S Milesight mám pár let kladných zkušenosti. Klidně napište můžu poreferovat.

na ASM jsem viděl jsem že NDAA a NIS2 nově splňují kamery Airlive. (s těma jsem pred mnoha lety začínal :-)), ale ted s tím zkušenosti nemám.

ikre jsem jedno velké ucho. Mě jich prošlo rukama jen pár kusů a tak nemám relevantní refereci. Co nás hodně zaujalo a potěšilo je zejm. montážní přislušenství (jakože kabelová krabice s výklopem a průchodkama apod.)
          Máš/máte nějakou delší zkušenost s MS?

📡 Telekomunikace.cz