hafieror Hezké dopoledne, nevím jestli dělám něco špatně, ale neběží mi to po vypnutí AC z baterek. Podle popisu https://store.ui.com/us/en/products/ep-54v-150w má DC-DC zdroj vstup 22-60V a výstup 54V. Dále je možné k tomtu DC-DC zdroji připojit baterie v konfiguraci 2,3,4 kusy. Používám variantu s 2 kusy baterií a při vypnutí AC je na výstupu z jednotky 0V - očekával bych že převezme roli DC-DC zdroj.
dagus hafieror dle popisu výrobce by to mělo jet, odpojení je 21.6V takže pokud nejsou aku K.O. tak to nemůže nejít.
hafieror Zase to po delší době otevřu. Používá někdo tato zařízení k úspěšnému zálohování? Já jsem ještě nedocílil, aby to bylo schopné fungovat. Prostě to nenabíjí a baterie to hned začne vybíjet proudem 0,3A. Aktuálně mám konfiguraci 3x 12Ah. V příkazovém řádku jsem nastavil, že jsou zapojeny 3 baterky, fw 1.13.0.
Naecken Problémem je nabíjecí proud 200-300mA. Maximum charging voltage 2 series 3 series 4 series 26.8–27.5V 40.2–41.2V 53.6–55V Discharge protection voltage 2 series 3 series 4 series 21.5V 32V 43V Charging current 2 series 3 series 4 series 0.3A 0.3A 0.2A
hafieror Naecken Tak snad to neudělali tak, že to nebude vůbec fungovat. To tu není nikdo, kdo by to opravdu fyzicky měl a funkční?
Naecken Funkční to je, ale použitelné jako backup fakt ne. Na EP150W jde vypnout nabíjení a pak se DC bateriový okruh doplní o externí nabíječku. 72W je řešena jinak po stránce HW. Ale je problémem marketingu, jak to prodá, ne?
pixall mame nasadene aj EP 54V 150W, na par sajtoch, vsade nabija a bezi normalne. pamatam ze napatie baterii (2/3/4x 12v) sa detekovalo nejak divne, prepinal som to potom cez CLI na spravny pocet - to bolo jediny problem.
hafieror pixall Dík za info. Já mám 3 kusy a ani na jednom to nedělá co má. Nastavený 3 kusy přes cli mám, tak nevím. :-/