Vogelnet –> Starnet
Na to spočítat kdo tady na severozápadě zůstal stačí prsty na jedný ruce hodně nešikovnýho truhláře.
Tak je asi na čase začít tipovat kdo koupí Starnet
stepan_benes akorát tak čas, založit něco novýho, ne?
Jenže kdo by to chtěl? Kolik to je sítí dohromady? všichni zkoupené firmy ve Starnetu si jedou dál svoji písničku
Internethome 2.0
No je vidět, že někdo sedí na tom obchodním rejstříku a sleduje STÁRNET :-D
Tak jsou tu fámy,že STARNET připravuje půdu pro T-mobile a pak tam T-mobile začne kopat optiku. Ale kde je pravda, to nikdo neví. Sám doufám, že to STARNET nepošle do kopru, když vím kolik se na tom strávilo času a práce.
Jak já bych se strašně moc rád vyjádřil na toto téma upřímně, ale moje povaha mi to nedovoluje bohužel. Ale jak je jasné, dokud síť nesjednotí do jedné technologie a nebudou se řídit nějakými standardy, tak se to nedá prodat. Jakmile bude jasný kupec, tak migrace bude velmi rychlá. Možná nějaký zahraniční investor by mohl projevit zájem a v tu chvíli tu kromě trojky bude další silný hráč, který bude ničit ceny operátorům. Samozřejmě pro zákazníky jen dobře. Ale tyto ceny jsou neudržitelné pro malé hráče a návratnost se tímto způsobem prodlužuje. Ještě, že tu máme ty dotace, které zaplatí optiku jiným operátorům, co mají prostředky na zprocesování takové to dotace. Pak ten internet může být i za 100 Kč/měsíc, a rádia ve vesnicích můžou jít do kopru, jelikož to nepokryje ani spotřeba.
mirda2004 hele ten standard je nejlevnější mikrotik ve stupačce na prasáka, 5e roztahaný dráty do bytu a na střeše 60Ghz to v celku se štítkem "optika" a nebu už je nějakej novej ?
stepan_benes Místo mikrotiku je tam ADEX switch.
Spíš bych řekl že Starnet se veze s T-mobile, T-mobile staví a Stanet platí přílože ..... (nebo se uděla bártr) teda musí mít vlastní projekt protože T-Mobile koordinaci moc nechce, i když co oči nevidí srdce nebolí a za peníze v Praze dům že ....
Mohli by tady padat jména, mohli by tady padat názvy firem, co vám budu povídat ......