jofo tulo ja by som bol zasa zvedavý, či si podali priznanie k transakčnej dani a odviedli ju nášmu pánu urodzenému 😏
midnight_man mam vidiet kto vypisuje tie štatistiky pre VUS a TUSR......+ porovnavač a všetky tie veci ktore musime riešit. Tak isto tym padom neplatia poplatok regulačnemu uradu ...nemusia podavat vyhlasenie o vyske trzieb 😃 😃 😃 😃 je to pakáreň extremna. Však len v mojom okoli poznam min 10 ludi ktorí to majú, takze na SR bude do stovky zakaznikov...
misho Tých zakaznikov na SK bude omnoho viac. Už aj ja som nad tým rozmýšľal... Však sme tu ako zaostalí... Vodovod sa v dnešnej dobe nedá vybudovať , ani optika... Lebo z toho neni taký kšeft pre vyvolených. Stačí pozrieť alza.sk a predaje
tulo Objektivne musim povedat ze to chodi dobre. Neevidujem zatial ziadny problem okrem toho, ze sa to odpojí, reštartuje skoro kazdu noc na 1-2 minúty o pol 4tej rano.
pedro4444 tulo inak pingy mozes dake poslat ze ake to ma odozvy na nejake slovenske webe abo zahranicne ?
jcltm gemb Jo, to fakt nechceš krmit 24/7 při dnešních cenách elektřiny. Ale pokud vím, je to verze od verze, už mají i nějakou co lze krmit z powerbanky a žere daleko míň.
tulo Dnes prsi a average je 40W, ked je pekne tak average je 36W. Ludia krmia ine zbytocnejsie veci co zeru viac... a toto chodi za 35€ cez den aj 300 mbit. Robim na tom mesacne 3TB. Mne to skor pride ze ked sa toho ludia prestanu bat a bude to stale fungovat ako teraz v niektorych lokalitach to casom vytlaci bezdrotovych providerov.
jofo tulo no neviem, či na Slovensku je veľa ľudí, čo za net budú ochotní dať takmer 50 € mesačne. Napr v mojich lokalitách je magická hranica 20€. Ale to len v prípade, že nie je veľký výber. Inak je 15-16€ maximum. A to hovorím o 300+M programoch.
tulo Ja myslim skôr lokality, kde sa trápia malí poskytovatelia s biednymi rýchlosťami, alebo kde vôbec nie sú a je tam na výber telekom s 500GB dátami, ale O2 s internetom za 22€ + 7€ splátkou za zariadenie. Tam už 35€ nevyzerá tak strašidelne.
jofo tulo to hej.. niekde na lazoch to moze byt zaujimave. I ked v takychto lokalitach su vacsinou uz iba chaty a ked tam majitel nebyva alebo nema premanentne prenajate, tak je to, myslim si, tiez dost palka pre bezneho Slovaka 🙂