misho Tých zakaznikov na SK bude omnoho viac. Už aj ja som nad tým rozmýšľal... Však sme tu ako zaostalí... Vodovod sa v dnešnej dobe nedá vybudovať , ani optika... Lebo z toho neni taký kšeft pre vyvolených. Stačí pozrieť alza.sk a predaje
tulo Objektivne musim povedat ze to chodi dobre. Neevidujem zatial ziadny problem okrem toho, ze sa to odpojí, reštartuje skoro kazdu noc na 1-2 minúty o pol 4tej rano.
pedro4444 tulo inak pingy mozes dake poslat ze ake to ma odozvy na nejake slovenske webe abo zahranicne ?
jcltm gemb Jo, to fakt nechceš krmit 24/7 při dnešních cenách elektřiny. Ale pokud vím, je to verze od verze, už mají i nějakou co lze krmit z powerbanky a žere daleko míň.
tulo Dnes prsi a average je 40W, ked je pekne tak average je 36W. Ludia krmia ine zbytocnejsie veci co zeru viac... a toto chodi za 35€ cez den aj 300 mbit. Robim na tom mesacne 3TB. Mne to skor pride ze ked sa toho ludia prestanu bat a bude to stale fungovat ako teraz v niektorych lokalitach to casom vytlaci bezdrotovych providerov.
jofo tulo no neviem, či na Slovensku je veľa ľudí, čo za net budú ochotní dať takmer 50 € mesačne. Napr v mojich lokalitách je magická hranica 20€. Ale to len v prípade, že nie je veľký výber. Inak je 15-16€ maximum. A to hovorím o 300+M programoch.
tulo Ja myslim skôr lokality, kde sa trápia malí poskytovatelia s biednymi rýchlosťami, alebo kde vôbec nie sú a je tam na výber telekom s 500GB dátami, ale O2 s internetom za 22€ + 7€ splátkou za zariadenie. Tam už 35€ nevyzerá tak strašidelne.
jofo tulo to hej.. niekde na lazoch to moze byt zaujimave. I ked v takychto lokalitach su vacsinou uz iba chaty a ked tam majitel nebyva alebo nema premanentne prenajate, tak je to, myslim si, tiez dost palka pre bezneho Slovaka 🙂