... take jsem zkusmo pustil ISP admina nastesti jen na 2 klienske routery - jeden verze 2.9.51 a druhy 3.10, ten prvni jsem musel po cca 14 dnech provozu rucne "krisit" a na druhem pro jistotu prehrat fw na vyssi verzi. Pritom ten prvni router byl predtim v provozu nejmene 1,5 roku bez vypadku a ten druhy temer nova 433 ...
No tak to je zajimavy, i kdyz sem slibil, ze uz nikdy nenapisu nic hezkyho, tak mi s 34 routerama zatim 150ti lidma takovy problemy nemame. ISPADMIN nam nikdy nic nezrakvil (teda nepocitam-li ze sem nekde udelal chybu v rozsazich atd. - ispadmin zapsal dobre, ale ja to zadal blbe). Nemam problem s tim ze se nam ISPADMIN nelibi, nefunguje nebo tak neco. I s tou cenou uz jsme smireny. Jen ten NETFLOW je proste uplne mimo. Zrovna vcera jsem to resili s kolegama, ze napr. 5 tisic do 300 zakazniku a dalsich pet od tri sta by bylo naprosto bez problemu. Jenze jak uz z predchozich debat vypliva, nikoho z autoru tyto nazory nezajimaji, resp. v minulosti nezajimali. Reknete sami, co by jste byli ochotni zaplatit?
Mimochodem, vim ze je tu par lidi, ktery take s ispadminem nemaji problem, resp. nikterak veliky. A v podstate ani cenu neresili, protoze ve chvily kdyz ispadmina nasazovali, tak uz je ty penize az tolik netrapili, jelikoz uz jim jejich sit neco generovala, nejake zisky. Cenova politika je u software to nejozehavejsi. Verim, ze kdyby microsoft nasadil Wokna za 990,-kc tak ze bude mit i po teto sleve ve finale vetsi trzby. I kdyz srovnat ispadmin s woknama neni to pravy orechovy, okna se totiz daji oblafnout, takze spoustu cechacku rekne "tak proc to kupovat". Ispadmin by se jiste prodaval vic, kdyby mel jinou cenovou politiku a kdyby se par drobnosti dalo do pohybu. Je to fakt skoda, je to dobrej soft - pro me.
Pardon do Sumperka ze sem chvalil, ja vim ze o to nestojite, tak to ignorujte prosiim.