hapi já se nehádám o rozdílu napětí, jenom říkám že nikde nemám úbytek 4V tedy ne tak velký. Zkouším po síti hledat a nic takového nevidím jako že už netpower ukazuje 4V. Co tak vidím tak je do 1V. Jako přívody používáme pro každé z napájení solo UTP zapojené jako 4 pair poe, žádné dvoulinky. Ještě sebou tahat venkovní dvoulinky 😱
viktornovotny Ja teda nevim jak vy, ale ja to zenu po 4x2.5 kablu, prave at na vstupu dopravim dostatek bez ubytku, ty jejich jack svorky vyhazuji 😉
viktornovotny Kupujem uz hotovy jacky v TME, s garantovanym prurezem kablu, tusim s 50cm kabelu, s cernou uv buzirkou, ty napajime na konec toho 4x2.5 kablu, prejedem smrstovackou s lepidlem aby tam nesla vlhkost 😉
basty viktornovotny jenom Jack bez kabelu myslíš? Díval jsem se pravd po hotovém řešení, ale nic moc jsem nenasel
viktornovotny basty Ne 50cm kablik s jackem na konci, prave v TME jsem nasel s garantovanym prurezem, zadne cinske vlasky z medi 😉 ale fakt pekny kus lanka
basty https://www.discomp.cz/maxlink-aktivni-poe-injektor-2-5g_d130008.html Tohle by bylo fajn kdyby to umelo i pasivku. Resp. koncove zarizeni co ma aktivni poe dle standardu umi brat i 48V pasiv, ale predpokladam ze tohle plati jenom u koncovyho zarizeni. U switche apod to nepujde. Coz zase tedy nelze pouzit pro wave LR apod. Nicneme reseni je to hezky, da se to skladat do sebe, ma to din listu, + jack a svorkovnici...
jcltm basty Jo, vypadá to hezky, ale jestli je to opravdu aktivní PoE, zařízení co umí jenom pasivní PoE, i když 48V, ti na tom nepojede.
crazyape My používáme z vanca tycoon injektory. Ty umí taky až 90W myslim. Používáme to na vsecko. Erik, racom, Siae, ubnt, miracle, ip50 … zatim sem nenasel nic co by na tem nejelo. Je to ale passive.
gemb crazyape rovnako, udavane to ma max 2,25A, len neviem ci to ma aj poistku na takuto hodnotu alebo je to bez poistky, nikdy som to nerozoberal.
jcltm basty Ten injektor tam prostě nepustí napětí. Pasivní injektor ale bude IMHO levnější, takže není moc co řešit.