Pokud se s nima nepude domluvit, přeladím na jiný kanál. Přece mě nechceš tvrdit že ti do všech antén svítí na všech frekvencích konkurence se signálem -65 :) Nebo tam hodím dual nstreme, s tím jsem zatím nikdy neměl problém s rušením, prostě se vždycky najde nějaký volný kanál na kterém to nějak chodí. Problém bude mít v tu chvíli on, protože pak bych nastavil vysílací kanál přesně ten co používá on, protože jsem ho měl dřív. Pokud mu aspoň trochu záleží na kvalitě netu který poskytuje uhne s tama sám ale to už mě nebude zajímat.
Samozřejmě, někteří povedení ISP jsou trotli co Vám budou dělat naschvály a nedá se s nima normálně domluvit. Naštěstí takoví nejsou všichni. Ty přehulené spoje si stejně vlastně děláte sami tím, že tady veřejně cpete nováčkům kteří sem přijdou pro radu, že vysílací výkon nemají řešit, že to je k ničemu. Většina těch co sem přijdou a dělají nějakou tu síť se pak podle toho chová, tak se nedivte že pak máme všichni problémy se někam vrtnout. Z tohoto důvodu tady vždycky ostře vystupuju a budu vystupovat proti tomu když tady někdo něco takového píše. Nelze se pak divit tomu, že si 2 kamoši kteří si chtějí sdílet net a data, hodí přes ulici na 30m 24db paraboly a hodí výkon na defalt (v lepším případě), protože jim někdo poradil že do města na krátké přeskoky jedině parabolu.
Pokud si toto "staří dopisující harcovníci" neuvědomí, bude i toto fórum částečným zdrojem toho, že i pásmo 5Ghz bude za nějaký čas nepoužitelné.