mozno to bude tym, ze je moja priatelka v nemocnici uz tyzden a som doma sam s malym 7 tyzdnovym synom. nikdy som si nemyslel ze prebalovanie, kupanie, uspravanie a podobne veci zaberu tolko casu. a keby aj bolo troska casu, ze by technici vybehli to dat hore, tak to nedovoli pocasie.
Taky jsem tomu nevěřil, stačilo mě když sem byl doma 2 měsíce s 1,5 ročním synem protože žena měla problémový druhý porod a ty 2 měsíce na konci musela být v nemocnici. Se 7mi týdenním bych si ale netroufl :) ikdyž, když se musí, tak s tím prostš nic jiného nenaděláš...
ale zajtra je naplanovana prerabka kompletneho bodu, mam tu aj dalsi kus jirousu (je to klasicka 29db jirouska, nie extrem verzia). Kupil som k tomu aj jirous box priamo na antenu, teda odpada nutnost pouzitia kabla.
Ja osobne tipujem, ze to bude antena, alebo zateceny konektor, v najlepsom pripade pootocena antena (boli dobre vetri nedavno)...
-No, pokud tam máš 29ku, tak se 24kou prowax, nevím nevím....
-Zatečený konektor? Jak izoluješ? s tímhle jsem míval problémy před několika lety když sem motal konektory jen obyč elektrikářskou páskou, jak sem začal používat vulkanizační a na to tu obyč, už sem s tím neměl problém.
-Otočení antény je problém, teď se mi asi pžrd týdnem otočila 90cm offset parabola. Byl tam ale pochybný rezavý stožár průměru 48mm, na tom jsem měl výložník 50cm. V místě kde byl výložník spojený se stožárem, se to prostě otočilo, můžeš to dotáhnout jak chceš, ale malý průměr stožáru je problém. Když to na výložníku drží jen na těch 4 vnitřních zubech co sou 2cm od sebe, tak to nemá potřebnou stabilitu.