hmm tak si to spočítej. Nákup konektivity 60Mbit za cca 40k, pak máš auto na pujčku cca 10k a auto za ten měsíc něco sežere 2k, máš telefon a telefonuješ za 2k měsíčně, musíš platit sociální a zdravotní cca 4k, musíš z něčeho sám žít min 10k, musíš zaplatit daně, musíš nakoupit nějakej materiál, nějaký nářadí sem tam, něco se na síti někde roseká takže zaplatit opravy, musíš vystavovat nový lokality, něco stojí v lokalitách elektřina. Lidi ti za net daji cca 100k měsíčně a co ty z toho uděláš? Uplný hov..
Musí počítat uplně všechno, vůbec se lidem nedivim, že kupujou waveanty, maxlinky a podobný "shit" značky a ptaji se tu na různý řešení na pokraji funkčnosti a vymejšleji jak co nejvíc ušetřit.
A teď mi řekni kde vemu na 10GHz za 140k s DPH od summita. Ostatní výrobce neberu protože jsou dražší. Jasně, máme půjčky ale pokud si pučim, tak už nemůžu nic stavět dál a půjčka bude tak minimálně na 12 měsíců takže já budu sedět na zadku a koukat jak mám tak akorát abych zaplatil půjčku za 10GHz a sušil hubu celej rok. To neni to pravý nemyslíš? Takhle ušetřim 20k a postavim bezvadnej spoj v 5GHz kterej bude ok.
všechno ceny s DPH.