Dobrý den REJJA,
Byl vám zaslán email od soucez z ISPforum.cz | poskytovatelé sobě. Pokud tento email obsahuje spam, hanlivé výrazy nebo jiné komentáře, které pokládáte za útočné, kontaktujte administrátora na následující adrese:
Následuje celá zpráva (podrobnosti jsou v hlavičce). Pamatujte, že když kliknete na odpovědět, odpovíte tomuto uživateli: soucez.
Celá zpráva
~~~~~~~~~~~
Vážený pane Rejzku,
důrazně se ohrazuji proti vašemu lživému tvrzení že jsem vám Já vůbec někdy nějaký spoj na reklmaci zasílal!!!!
Nikdy jsem Vám žádný spoj nezasílal, a proto si laskavě odpusťte křivé obviňování z nějaké mé účasti na podvodu.
Neviděl jsem nikdy jak ten zdemolovaný spoj vypadal.
Pouze jsem upozornil vložením linku na tuto diskuzi pod PR článek na IPV.
Tudíž si Vaše lživé tvrzení laskavě odpusťte.
S pozdravem Zdeněk Souček
reakce REJZEK
Vážený pane Součku,
tak když nemáte s reklamacemi u naší společnosti žádné zkušenosti, proč nás tedy pomlouváte v bleskovce, která se navíc tohoto vůbec netýká? Poškozujete dobré jméno naší společnosti z nudy? Vy si to laskavě odpusťte! Znám dobře pozadí tohoto případu, pokud nás pomlouváte k tomuto případu, účastníte se jej.
Pro to, které takové články baví číst, v rychlosti: obdržel jsem spoj na "reklamaci", který jsem z balíku v podstatě vysypal. Reklamace přepravy v nebyla ze strany odesílatele řešena, komunikoval jsem se zasilatelskou službou pouze já, což značně, podle mého názoru zdrželo vyřízení škod při přepravě. Po čase jsem obdržel odstoupení od kupní smlouvy na ten tři roky strarý šrot a majitel toho šrotu si započítal jeho kupní cenu za cenu spoje, za který nám ještě nezaplatil. Soud se mu samozřejmě postavil na naší stranu a vše je jak má být, akorát Vy, pane Součku se do nás z těžko pochopitelných důvodu vytrvale navážíte a odvoláváte se na zkušenosti pana Hutaře. Takže i pro Vás, pane Součku, není všechno jak se zdá.
Mimochodem pana Hutaře si vážím, je to schopný technik, stal se podle mého názoru obětí naprosto zcestného výkladu zákona od amatérského právníka.
Vyjadřuji svůj soukromý názor a moje názory ne vždy musí kopírovat názory společnosti, která mne zaměstnává.